Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
25.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΝΙΑΜΑ Gluten Free: Κριθαράκι Χωρίς Γλουτένη

ΑρχικήTop quality 4uΝΙΑΜΑ Gluten Free: Κριθαράκι Χωρίς Γλουτένη
spot_img

Το κριθαράκι της ΝΙΑΜΑ παρασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

«Νιάμα» ονομαζόταν στην αρχαία Ελλάδα η διαδικασία «ανανέωσης» ενός χωραφιού, ώστε αυτό να καλλιεργηθεί και να αποδώσει σοδειά. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της ποιότητας της γης. Τα προϊόντα της ΝΙΑΜΑ Gluten Free είναι εξαιρετική επιλογή για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) ή για όσους ακλουθούν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη.

- Advertisement -

Το Κριθαράκι, ΝΙΑΜΑ Gluten Free παρασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες: καλαμποκάλευρο, ρυζάλευρο, πατάτα, σόγια. Όπως όλα τα προϊόντα ΝΙΑΜΑ Gluten Free, είναι ζυμαρικό χωρίς γλουτένη, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Νόστιμα, ελαφριά και υγιεινά για όσους ακολουθούν gluten free διατροφή, χορτοφάγους και vegans.

Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα. Βράστε σε άφθονο νερό για 3-5 λεπτά.

Διατίθεται σε συσκευασία 400g

Συστατικά: άμυλο καλαμποκιού, ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, αλεύρι σόγιας, άμυλο πατάτας, άμυλο ταπιόκας, γαλακτωματοποιητής: μονό- και διγλυκερίδιο λιπαρών οξέων , πρωτεΐνη ορού γάλακτος, πηκτικός παράγοντα (κόμμι γκουάρ, κόμμι ξανθάνης, πηκτίνη κίτρου, γλυκερίνη), μαλτοδεξτρίνη, αλάτι.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ανακοίνωσε ο FDA

Τέλος στις προειδοποιήσεις για ελέγχους σε φαρμακοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής τροφίμων.

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα