Το κριθαράκι της ΝΙΑΜΑ παρασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.
«Νιάμα» ονομαζόταν στην αρχαία Ελλάδα η διαδικασία «ανανέωσης» ενός χωραφιού, ώστε αυτό να καλλιεργηθεί και να αποδώσει σοδειά. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της ποιότητας της γης. Τα προϊόντα της ΝΙΑΜΑ Gluten Free είναι εξαιρετική επιλογή για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) ή για όσους ακλουθούν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη.
Το Κριθαράκι, ΝΙΑΜΑ Gluten Free παρασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες: καλαμποκάλευρο, ρυζάλευρο, πατάτα, σόγια. Όπως όλα τα προϊόντα ΝΙΑΜΑ Gluten Free, είναι ζυμαρικό χωρίς γλουτένη, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Νόστιμα, ελαφριά και υγιεινά για όσους ακολουθούν gluten free διατροφή, χορτοφάγους και vegans.
Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα. Βράστε σε άφθονο νερό για 3-5 λεπτά.
Διατίθεται σε συσκευασία 400g
Συστατικά: άμυλο καλαμποκιού, ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, αλεύρι σόγιας, άμυλο πατάτας, άμυλο ταπιόκας, γαλακτωματοποιητής: μονό- και διγλυκερίδιο λιπαρών οξέων , πρωτεΐνη ορού γάλακτος, πηκτικός παράγοντα (κόμμι γκουάρ, κόμμι ξανθάνης, πηκτίνη κίτρου, γλυκερίνη), μαλτοδεξτρίνη, αλάτι.