Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
22.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιχειρήσεις / Οικονομία

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / Οικονομία

Προς συγχώνευση Goody’s, Everest, La Pasteria και Evercat

Νέος Leader στον χώρο της εστίασης - Τι προβλέπει το σχέδιο συγχώνευσης, που αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ

Μασούτης: Δεν πωλείται στην CVC

Όπως ξεκαθάρισε ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, όχι μόνο δεν πωλείται αλλά σχεδιάζει και εξαγορές

Ο Όμιλος Vivartia υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Π. Τσιφουρντάρη: "Όλοι μαζί, χωρίς ανισότητες, διακρίσεις και αποκλεισμούς, είμαστε πιο παραγωγικοί, είμαστε πιο ισχυροί"

Dairy Conference 2021: Συνέδριο για τον κλάδο της γαλακτοκομίας

Επί τάπητος όλα τα μεγάλα θέματα των ελληνικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών του κλάδου

Διαγωνισμός για τις καλύτερες επιχειρήσεις φυσικού & ηλεκτρονικού εμπορίου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής έως τις 30 Νοεμβρίου

Vivartia: Διάκριση της Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Κ. Παπαγεωργίου: "προτεραιότητα η ενσωμάτωση της καινοτομίας, στην κουλτούρα της εταιρίας που εργάζομαι."

Mondelez International: Δέσμευση για μηδενικές εκπομπές μέχρι το 2050

Εστίαση σε καινοτόμες και μετρήσιμες λύσεις και συνεργασίες, που θα οδηγήσουν σε ευρύτερο μετασχηματισμό

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Νέα επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ

Α. Συριανός: "Το όραμα και οι αξίες της ΕΖΑ χαρακτηρίζονται από το πάθος για την καλή μπίρα"

Elevate Greece: Ενίσχυση startups αγροδιατροφής, εκτός αστικών κέντρων

Στοχευμένο πλέγμα δράσεων, ώστε να ενισχυθούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις, του πρωτογενή τομέα της περιφέρειας

Β. Γεωργάτος: Που οφείλεται η επιτυχία της «Γρηγόρης»

H συνέντευξη του CEO, του μεγαλύτερου δικτύου μικρογευμάτων στην Ελλάδα «Γρηγόρης»

Symbeeosis: Επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Χ. Δήμας: Η Symbeeosis αξιοποιεί την επιστημονική έρευνα και την δύναμη της φύσης

Σκλαβενίτης eMarket: Τρίτος σταθμός η Πάτρα

Μετά την Αττική και τη Λάρισα

ΜΕΒΓΑΛ: Πιο δυνατή μετά την πανδημία

Μ. Χατζάκου: "Ο προπάππους μου μετέφερε γάλα με το γαϊδουράκι..."

Η DANONE Nutricia υπέγραψε τη «χάρτα διαφορετικότητας»

Η εταιρεία προάγει την ισότητα και την παροχή ίσων ευκαιριών σε γυναίκες και άνδρες.

Παγκόσμια δημοσκόπηση για τα υγιεινά τρόφιμα: Αναθεώρηση των εταιρειών λόγω της αυξανόμενης ζήτησης

Η υψηλή τιμή και η έλλειψη πληροφόρησης, μεταξύ των παραγόντων που αποθαρρύνουν τους καταναλωτές

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διαδικτυακή συζήτηση για τo Food Sustainability

Και τις νέες τάσεις στα τρόφιμα

Παρασκευαστές Vegan τροφίμων: Τα βήματα για σίγουρη επιτυχία

Πώς να κερδίσετε καταναλωτές και ανταγωνισμό

ΜΕΒΓΑΛ: 40% των διευθυντικών στελεχών είναι γυναίκες

Μ. Χατζάκου: "Είναι σημαντικό ο ρόλος των γυναικών να τιμάται και να αναγνωρίζεται"

Νέος πρόεδρος διοίκησης στη Lidl Ελλάς

Ποιος είναι ο Martin Brandenburger

Ευρωζώνη: Τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα μετατοπίζονται στην μεταποίηση – Πιέσεις στις τιμές

Οι ελλείψεις οδηγών έχουν προκαλέσει έλλειψη σε πρώτες ύλες και σε προϊόντα

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία

Νωπό Γάλα: Άγνοια κινδύνου των καταναλωτών για μόλυνση από γρίπη των πτηνών

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο μόλυνσης από γρίπη των πτηνών καταναλώνοντας νωπό γάλα
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης