Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιδιοκτήτης εστιατορίων με Michelin κατηγορείται ότι έβαλε ναρκωτικό σε ποτό πελάτισσας

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΙδιοκτήτης εστιατορίων με Michelin κατηγορείται ότι έβαλε ναρκωτικό σε ποτό πελάτισσας
spot_img

Ο ίδιος δήλωσε αθώος.

Ιδιοκτήτης επτά εστιατορίων στη Βρετανία και την Ισπανία εκ των οποίων τα δύο έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin, κατηγορείται για απόπειρα χορήγησης ναρκωτικού μέσω αλκοόλ σε πελάτισσα «με σκοπό να τη ζαλίσει ή να την εξουδετερώσει ώστε να μπορέσει να εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα». Πρόκειται για τον 61χρονο Vikas Nath ιδιοκτήτη του κορυφαίου ινδικού εστιατόριο Benares στο Mayfair.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 61χρονος δήλωσε αθώος και η δίκη ορίστηκε για τον Φεβρουάριο του 2026 και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση υπό τον όρο να συνεχίσει να διαμένει στο σπίτι του, να παραδώσει το διαβατήριό του, να μην περνάει τα όρια νότια του ποταμού Τάμεση και να μην βγαίνει εκτός σπιτιού από τις 23:00 έως τις 7 το πρωί. Επίσης του απαγορεύτηκε η είσοδος σε αδειοδοτημένο χώρο που πωλεί αλκοόλ ενώ δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το φερόμενο θύμα, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο