Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Giro d’ Italia” από τη La Pasteria: Ένα ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας

ΑρχικήΝέα"Giro d’ Italia" από τη La Pasteria: Ένα ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας
spot_img

Η La Pasteria παρουσιάζει μια σειρά από νέες γευστικές επιλογές, εμπνευσμένες από διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Ένα πιάτο που σύστησαν οι Γενοβέζοι ναυτικοί στη Σικελία 10 αιώνες πριν, το αγαπημένο φαγητό των βοσκών της Ρώμης και μια συνταγή με τρούφα από τα βάθη ενός υγρού δάσους στην Ούμπρια… αυτές είναι μερικές στάσεις από το ταξίδι του “Giro d’ Italia”της La Pasteria, που μας φέρνει μοναδικές γεύσεις αλλά και εικόνες από μια χώρα με γαστρονομική παράδοση τόσο πλούσια όσο και η ίδια η ιστορία της.

- Advertisement -

Η La Pasteria, ο αγαπημένος προορισμός όλης της οικογένειας για αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις, παρουσιάζει μια σειρά από νέες γευστικές επιλογές, εμπνευσμένες από διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Οι chefs της La Pasteria μας ταξιδεύουν και μας συστήνουν συνταγές που αναδεικνύουν μια σειρά επιλεγμένων συστατικών υψηλής ποιότητας, που έρχονται απευθείας από τη γειτονική χώρα. Από το πιο κλασικό “Cacio e Pepe“, μέχρι το σισιλιάνικο rigatoni “Pesto Rosso” και την πιο ιδιαίτερη “Pancetta Regio Emilia” με μανιτάρια Πορτομπέλο και μαρμελάδα σύκου, τα νέα πιάτα της La Pasteria προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες που πρέπει να δοκιμάσετε!

Σε ένα event ειδικά σχεδιασμένο για “foodies” που οργανώθηκε στο κατάστημα του Κολωνακίου, οι executive chefs της La Pasteria, Χρήστος Τσάβεζ και Βασίλης Ψυμούλης, μοιράστηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εμπνεύστηκαν το σχεδιασμό του νέου limited menu Giro d’ Italia. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις και να φωτογραφηθούν επάνω σε μια Vespa Pic Nic, το απόλυτο σύμβολο της ξενοιασιάς και του στυλ που συνοδεύει την αίσθηση ενός πραγματικού ταξιδιού στην Ιταλία.

Επισκεφθείτε ένα εστιατόριο #LaPasteria για να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία #giroditalia, ή παραγγείλτε από το lapasteria.gr για online take-away και από τις πλατφόρμες online παραγγελίας e-food & Wolt για να απολαύσετε τις νέες γεύσεις μέσω delivery.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα