cibum team
Στην Κύπρο επιστρέφουν τα Goody΄s μετά από απουσία 6 ετών.
Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους:
• Στην ανοδική πορεία, που καταγράφει ο τομέας της εστίασης στην Κύπρο, τόσο σε ό,τι αφορά το dine in, όσο και τον τομέα του take away/delivery που έχει γνωρίσει κατακόρυφη ανάπτυξη εν μέσω πανδημίας.
• Στη δυναμική επενδυτική ομάδα, που ανέλαβε το master franchise για τη χώρα, δημιουργώντας συνθήκες και προϋποθέσεις για την επάνοδο της «αγαπημένης μάρκας των Κυπρίων», όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με βάση και τα πρώτα μηνύματα που τους έρχονται από εκατοντάδες καταναλωτές σε social media.
Στόχος η παγκύπρια κάλυψη
Μέσα στο α’ τρίμηνο του 2022 αναμένεται να ανοίξει στη Μεγαλόνησο το πρώτο Goody’s Burger House και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Θα ακολουθήσει δεύτερο στη Λευκωσία, ενώ στα σχέδια της επενδυτικής ομάδας που έχει αναλάβει το master franchise περιλαμβάνεται η ταχεία ανάπτυξη του δικτύου με στόχο την παγκύπρια κάλυψη. Πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για άνοιγμα μέχρι και 10 καταστημάτων μέσα στα επόμενα χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην οικονομική έκθεση του ομίλου Vivartia για το 2020 αναφερόταν ότι «η ανάπτυξη εκτός Ελλάδας θα συνεχιστεί με ανάπτυξη καταστημάτων Goody’s Burger House σε Κύπρο και Σαουδική Αραβία, του σήματος Flocafe Espresso Room σε Κατάρ και ενός ακόμα σημείου σε εμπορικό κέντρο στο Κουβέιτ, καθώς στα εν λόγω έργα υπήρξε καθυστέρηση λόγω των συνεπειών της πανδημίας».
Η επενδυτική ομάδα
Η επενδυτική ομάδα που ανέλαβε το master franchise αποτελείται από τους:
• Ν. Παπαγεωργίου
• Π. Γαϊτανίδη
• Οικογένειες Χριστοδουλίδη και Μιχαηλίδη
Η πρώτη παρουσία διήρκεσε 18 χρόνια
Θυμίζουμε ότι το πρώτο κατάστημα Goody’s στην Κύπρο είχε λειτουργήσει το 1997, ενώ μέχρι το 2015, οπότε και η αλυσίδα αποχώρησε από το νησί λόγω οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας που είχε την ευθύνη των εμπορικών σημάτων, λειτουργούσαν συνολικά πέντε εστιατόρια.
Πηγή: Ημερησία
Vertical Farming: Γιατί λένε οι ειδικοί πως ήρθε για να μείνει;
Δεκάδες παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από κολατσιό σε κυλικεία
Διάθεση και υγρασία: Η άσχημη ψυχολογική διάθεση οφείλεται στην υψηλή υγρασία των τελευταίων ημερών;
ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα νέα σήματα πιστοποίησης AGRO
Το καινοτόμο κριτσίνι του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Τα εργοστάσια τροφίμων του μέλλοντος.
Η παγκόσμια εξάπλωση της Salmonella enteritidis μέσω των πουλερικών
ΣΔΑΤ: Ο ρόλος της διοίκησης και τα σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης.
Σχέδιο εξυγίανσης του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αλλάζουν οι διαδικασίες ελέγχων και πληρωμών
e – supermarket: πρώτος στο μυαλό των καταναλωτών ο Σκλαβενίτης