Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Stella Artois λανσάρει τη νέα μπίρα χωρίς αλκοόλ

ΑρχικήΝέαΗ Stella Artois λανσάρει τη νέα μπίρα χωρίς αλκοόλ
spot_img

cibum team

Νέα μπίρα χωρίς αλκοόλ λανσάρει η Stella Artois, μετά το πρώτο επιτυχημένο «πείραμα» με την Stella Artois 0% αλκοόλ.

Η Stella Artois Liberte, όπως ονομάζεται, ήδη έκανε την εμφάνισή της στην αγορά των ΗΠΑ και μάλιστα με έξυπνο μάρκετινγκ γύρω από το Liberte (ελευθερία).

«Απόλαυσε την ελευθερία για άλλον έναν γύρο», «Πάνε οι μέρες που περιόριζες τον εαυτό σου», «Σου επιτρέπει να μείνεις στη στιγμή περισσότερο». Αυτές είναι μερικές από τις ατάκες με τις οποίες συνοδεύει επικοινωνιακά το νέο της δημιούργημα η Stella Artois.

Αντί να προτείνει στους καταναλωτές να απέχουν εντελώς από το αλκοόλ, η νέα καμπάνια μάρκετινγκ από την μάρκα μπύρας που ανήκει στην Anheuser-Busch, ενθαρρύνει τους πότες να ενσωματώσουν το ποτό χωρίς αλκοόλ, παράλληλα με το παραδοσιακή μπίρα για να μην χρειαστεί να σταματήσουν νωρίτερα τη νύχτα τους.

Η ιδέα θέλει μία παρέα να έχει καταναλώσει μερικούς γύρους παραδοσιακών ποτών και στη συνέχεια να το «γυρίζει» σε Stella Artois Liberte για να συνεχίσει δίχως ενδοιασμούς τη βραδιά.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους θαυμαστές την κλασική μας Stella Artois lager ως μη αλκοολούχα εκδοχή της ζυθοποιίας. Είναι η τέλεια προσθήκη για να ολοκληρώσετε το χαρτοφυλάκιο της Stella. Με αυτή τη νέα καινοτομία, θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους την ελευθερία να απολαύσουν περισσότερες από τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής με αυτές που έχουν μεγαλύτερη σημασία », δήλωσε ο Peter Van Overstraeten, αντιπρόεδρος της Premium και Super Premium USA στο Anheuser-Busch.

«Το Liberté θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να πείτε ναι στην ευτυχισμένη ώρα και να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις πάνω από μια παγωμένη μπύρα», πρόσθεσε.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα