Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιστορία Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΙστορία Τροφίμων

Ο τσιγκούνης Τζακ και η απίστευτη ιστορία της κολοκύθας του Halloween!

Οι δοξασίες και οι Ιρλανδικοί μύθοι για την τρομακτική κολοκύθα

Πριν από 2.700 χρόνια οι ευρωπαίοι κατανάλωναν ροκφόρ και μπύρα!

Η αγάπη του ανθρώπου για το τυρί και τη μπύρα κρατάει σχεδόν τρεις χιλιετίες.

Bar code: Κοντεύει τα 50 και δίνει τη σκυτάλη στους… “απογόνους” του !

Νέα επανάσταση στις αγορές των καταναλωτών

Παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών: το πιο… «ευέλικτο» τρόφιμο

Κάθε Ιταλός καταναλώνει 27 κιλά ζυμαρικά το χρόνο… μόνος του!

Iαπωνικό ουίσκι: H “αθόρυβη” Παγκόσμια άνοδος και αναγνώριση- Ένα Yamazaki κοστίζει 257.000€!

Η ιστορία του πρώτου Ιαπωνικού αποστακτηρίου ουίσκι.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ξυράφια μέσα σε βούτυρο – Όταν η “κακία” μολύνει τις συσκευασίες τροφίμων

Ξυράφια, βελόνες και βατράχια: Οι πιο σοκαριστικές υποθέσεις δολιοφθοράς τροφίμων

Ελαιόλαδο: “Πόρτα” από την EFSA σε ισχυρισμό υγείας για μείωση της χοληστερόλης

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων αξιολόγησε εάν ισχύει ο ισχυρισμός υγείας, ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων HDL-χοληστερόλης

Η αλήθεια για τα κατεψυγμένα: Τι κρατά τους καταναλωτές μακριά τους;

Γιατί οι καταναλωτές διστάζουν με τα κατεψυγμένα τρόφιμα – Τι δείχνουν τα στοιχεία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης