Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιατί οι πελάτες προτιμούν τα drive through από τα φυσικά καταστήματα;

ΑρχικήΝέαΚαταναλωτήςΓιατί οι πελάτες προτιμούν τα drive through από τα φυσικά καταστήματα;
spot_img

Έρευνα στις ΗΠΑ αποκαλύπτει πως το 47% των συμμετεχόντων θα προτιμούσαν ένα drive through από ένα φυσικό κατάστημα.

Τα drive through καταστήματα γρήγορου φαγητού μπορεί να ήρθαν στην Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του ’90, αλλά στην Αμερική αποτελούν “θεσμό” εδώ και περισσότερες δεκαετίες.

Και μια πρόσφατη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ από την εταιρεία δημοσκόπησης OnePoll για  την αλυσίδα καφέ Dutch Bros έδειξε πως είναι ακόμα πιο δημοφιλή από ότι πιστεύαμε, αυξάνοντας μάλιστα και τις πωλήσεις, αφού σχεδόν οι μισοί συμμετέχοντες (47%) απάντησαν ότι θα προτιμούσαν ένα drive through από ένα φυσικό κατάστημα.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη με 2.000 ενήλικες συμμετέχοντες αποκάλυψε, επίσης, ότι διπλάσιος αριθμός ατόμων προτιμούν το κατάστημα που απαιτεί παραγγελία από το αυτοκίνητο από το να πηγαίνουν στο κατάστημα (28% έναντι 14%), ενώ το ένα τρίτο όσων προτιμούν το drive-thrοughs δήλωσαν ότι θα επιλέγουν “πάντα” αυτή την επιλογή εάν έχουν τη δυνατότητα (32%).

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το drive-through για μια ποικιλία φαγητών και ποτών, πιο συχνά για καφέ (63%) ή γρήγορο φαγητό (60%), τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και κυρίως βραδινές ώρες.  

Γιατί, όμως, οι άνθρωποι προτιμούν τα drive through από τα φυσικά καταστήματα;

Σύμφωνα με την έρευνα, προκύπτει ότι 3 στους 5 το θεωρούν μια γρήγορη και εύκολη επιλογή, ενώ όσοι προτιμούν τα drive-thrus εκτιμούν επίσης την άνεση του να παραμένουν στο αυτοκίνητό τους (61%) και το να αποφεύγουν τις μεγάλες ουρές αναμονής (52%). Επιπλέον, είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι λαμβάνουν σε αυτά καλύτερη εξυπηρέτηση από ό,τι όταν πηγαίνουν στο κατάστημα (69%).

Αλλά το να πηγαίνεις στο κατάστημα έχει και τα προνόμιά του, όπως το να αποφεύγεις τις μεγάλες ουρές αυτοκινήτων (72%), να βλέπεις ιδίοις όμασι αυτό που θέλεις (64%) και να περπατάς μετά από πολύωρη οδήγηση (62%).

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.

Ποιες χαρτοπετσέτες περιέχουν καρκινογόνες και τοξικές ουσίες – Ευρήματα μελετών

Οι χαρτοπετσέτες που είναι γεμάτες με τοξικές ουσίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο