ΑρχικήΝέαΚάθε μέλισσα είναι βασίλισσα

Κάθε μέλισσα είναι βασίλισσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Η Αττική-Πίττας που από την ίδρυσή της έχει σαν βασικό της στόχο τη βιωσιμότητα και περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής μελισσοκομίας, συνεχίζει την μεγάλη εκστρατεία «Beecome a friend”, που βάζει τη μέλισσα στο επίκεντρο και γίνεται αφορμή να γίνουμε όλοι φίλοι της.

Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε μέλισσα είναι βασίλισσα» το μέλι Αττική ανέδειξε το πολύτιμο έργο της μικρής μας φίλης και προώθησε ενέργειες για την ευαισθητοποίηση όλων μας για το περιβάλλον.

- Advertisement -

Στις 20 Μάϊου, την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, ο Επίκουρος Καθηγητής Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Γκόρας, μας εισήγαγε στον μαγικό κόσμο της μέλισσας και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού που τον παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση.

«Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να συνεργαζόμαστε με καθηγητές και ερευνητές της Μελισσοκομίας που μπορούν να μεταφέρουν την γνώση τους  για την μέλισσα και το ελληνικό μέλι σε όλους απλά και κατανοητά, ώστε να αναγνωρισθεί η μεγάλη αξία τους. Ο κ. Γκόρας κατάφερε να κρατήσει από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικτυακής ενημέρωσης το κοινό του σε πλήρη εγρήγορση. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες με το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα που αφορούν την μέλισσα», δήλωσε η Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, με το πέρας του live streaming.  

- Advertisement -

Η Αττική-Πίττας επενδύει στην ελληνική μελισσοκομία, στηρίζει τη παραγωγή ελληνικών ποιοτήτων και προωθεί με τις μάρκες της Αττική και Φίνο, το ελληνικό μέλι σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μία αλυσίδα στήριξης των μελισσών της ελληνικής γης γιατί… ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.

Δείτε επίσης:

7 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων 

- Advertisement -

Ο JBS, παγκόσμιος κολοσσός στην αγορά κρεάτων, έπεσε θύμα κυβερνοπειρατών 

Ε.Ε.: τα vegan προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν όρους γαλακτοκομικών προϊόντων  

Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru 

Nestlé: Οι Financial Times αποκάλυψαν εσωτερική έκθεσ της πολυεθνικής σλυμφωνα με την οποία το 60% των προϊόντων της δεν είναι υγιεινά!  

EFSA: διαδικτυακό Summer School για νέους ερευνητές  

Γάλα: Ένα τρόφιμο σύμβολο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας 

Το σχέδιο της Mondelez International για την Chipita

Ανατροπή: Τοξικές χημικές ουσίες και σε συσκευασίες φυτικής προέλευσης (plant-based)

EFSA: Σε δημόσια διαβούλευση το νέο σχέδιο καθοδήγησης για την αξιολόγηση κινδύνων από χημικά μείγματα 

ΘΕΜΑ: Φυσικό Μεταλλικό Νερό. 

Νοθεία φέτας: Αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο των ποινών

ΣΕΒΕ κατά του Nutriscore  

 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική

Λούπινο σε αλεύρι, ψωμί και καφέ: Η ΕΕ ζητά εντατική παρακολούθηση αλκαλοειδών που συνδέονται με δηλητηριάσεις

Νέα ευρωπαϊκή σύσταση για το λούπινο μετά τις ανησυχίες για τοξικά αλκαλοειδή και περιστατικά δηλητηρίασης

Μακαρόνια με κιμά από… σκουλήκια: Έξαλλος το Τάσος στο νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη»

Οι ευρωπαϊκές μελέτες για τρόφιμα με έντομα φέρνουν ένταση στο σπίτι του Τάσου και της Μαίρης, όταν η συζήτηση φτάνει στα μακαρόνια με αλεσμένα σκουλήκια και στο αλεύρι από γρύλους