ΑρχικήΝέαΚάθε μέλισσα είναι βασίλισσα

Κάθε μέλισσα είναι βασίλισσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Η Αττική-Πίττας που από την ίδρυσή της έχει σαν βασικό της στόχο τη βιωσιμότητα και περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής μελισσοκομίας, συνεχίζει την μεγάλη εκστρατεία «Beecome a friend”, που βάζει τη μέλισσα στο επίκεντρο και γίνεται αφορμή να γίνουμε όλοι φίλοι της.

Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε μέλισσα είναι βασίλισσα» το μέλι Αττική ανέδειξε το πολύτιμο έργο της μικρής μας φίλης και προώθησε ενέργειες για την ευαισθητοποίηση όλων μας για το περιβάλλον.

- Advertisement -

Στις 20 Μάϊου, την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, ο Επίκουρος Καθηγητής Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Γκόρας, μας εισήγαγε στον μαγικό κόσμο της μέλισσας και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού που τον παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση.

«Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να συνεργαζόμαστε με καθηγητές και ερευνητές της Μελισσοκομίας που μπορούν να μεταφέρουν την γνώση τους  για την μέλισσα και το ελληνικό μέλι σε όλους απλά και κατανοητά, ώστε να αναγνωρισθεί η μεγάλη αξία τους. Ο κ. Γκόρας κατάφερε να κρατήσει από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικτυακής ενημέρωσης το κοινό του σε πλήρη εγρήγορση. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες με το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα που αφορούν την μέλισσα», δήλωσε η Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, με το πέρας του live streaming.  

- Advertisement -

Η Αττική-Πίττας επενδύει στην ελληνική μελισσοκομία, στηρίζει τη παραγωγή ελληνικών ποιοτήτων και προωθεί με τις μάρκες της Αττική και Φίνο, το ελληνικό μέλι σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μία αλυσίδα στήριξης των μελισσών της ελληνικής γης γιατί… ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.

Δείτε επίσης:

7 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων 

- Advertisement -

Ο JBS, παγκόσμιος κολοσσός στην αγορά κρεάτων, έπεσε θύμα κυβερνοπειρατών 

Ε.Ε.: τα vegan προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν όρους γαλακτοκομικών προϊόντων  

Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru 

Nestlé: Οι Financial Times αποκάλυψαν εσωτερική έκθεσ της πολυεθνικής σλυμφωνα με την οποία το 60% των προϊόντων της δεν είναι υγιεινά!  

EFSA: διαδικτυακό Summer School για νέους ερευνητές  

Γάλα: Ένα τρόφιμο σύμβολο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας 

Το σχέδιο της Mondelez International για την Chipita

Ανατροπή: Τοξικές χημικές ουσίες και σε συσκευασίες φυτικής προέλευσης (plant-based)

EFSA: Σε δημόσια διαβούλευση το νέο σχέδιο καθοδήγησης για την αξιολόγηση κινδύνων από χημικά μείγματα 

ΘΕΜΑ: Φυσικό Μεταλλικό Νερό. 

Νοθεία φέτας: Αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο των ποινών

ΣΕΒΕ κατά του Nutriscore  

 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Έτοιμη σάλτσα της αγοράς εξολοθρεύει επικίνδυνα βακτήρια αντί να τα αναπτύσσει σύμφωνα με πειραματική μελέτη

Οι ερευνητές παρακολούθησαν επί 14 ημέρες την πορεία 14 στελεχών λιστέριας και σαλμονέλας μετά την εισαγωγή τους σε τρόφιμα έτοιμα προς κατανάλωση

Η Φλόριντα μηνύει την OpenAI για πρόκληση βλάβης στους χρήστες – Πώς συνδέεται με τη βιομηχανία τροφίμων (Ολόκληρη η αγωγή)

Η υπόθεση ανοίγει νέο κεφάλαιο στη νομική ευθύνη των συστημάτων AI, με πιθανές επιπτώσεις σε μάρκετινγκ, συμμόρφωση και χρήση αλγορίθμων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.