Σνακ για ανθρώπινη κατανάλωση εμπνευσμένα από τα συστατικά χωρίς αντιβιοτικά όπως το καλαμπόκι, το edamame και το φουσκωμένο σιτάρι που τρώνε τα κοτόπουλα της Perdue.
Αλλάζουν χαρτοφυλάκιο κολοσσοί τροφίμων λόγω ozempic - «Δουλεύουμε ήδη σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως συνοδευτικά προϊόντα».
Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές