cibum team
Σε νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του 7ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου προχώρησε η οργανωτική επιτροπή από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη.
Λόγο των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή της οργανοληπτικής αξιολόγησης και ο εκ νέου ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής του 7ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου είναι η Παρασκευή 25, το Σάββατο 26 και η Κυριακή 27 Ιουνίου 2021. Συγκεκριμένα σε αυτές τις ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί η οργανοληπτική αξιολόγηση των δειγμάτων στο Εργαστήριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου του ΑΣ Ρεθύμνου. Ενώ, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης των διακριθέντων ελαιολάδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.
Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού «www.cretanooc.org» ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση που αφορά στα δείγματα, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ελευθερία Γερμανάκη – Εργαστήριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου του ΑΣ Ρεθύμνου, στα τηλέφωνα: 2831086143 & 2831200883. Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον και για νέες συμμετοχές και υποβολή αίτησης, η ιστοσελίδα του διαγωνισμού «www.cretanooc.org» παραμένει σε ισχύ, όπως πληροφορίες δίδονται και στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης στα τηλέφωνα: 2813 410234, 28313 40705 & 697 9552 591 ή στο e-mail: info@agrocrete.com.
Δείτε:Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίτσας: ποιος εκπροσωπεί την Ελλάδα
Δείτε: Τα χάρτινα κουτιά της Coca cola και το κρέας φυτικής προέλευσης της Pizza hut
Δείτε:Η αρτοποιία «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη πήρε το εργοστάσιο της «Κατσέλης» στις Αχαρνές
Δείτε:Ποιο είναι το φρούτο που έχει τετραπλάσια ποσότητα καφεΐνης από τον καφέ!
Δείτε:Εντομοφαγία προ των πυλών: Και όμως ήδη καταναλώνετε έντομα!
Δείτε: food films: αυθεντικές γεύσεις και μυρωδιές στη μεγάλη οθόνη
Δείτε: EFSA: νέα εποχή με διαφάνεια στις αξιολογήσεις κινδύνου στην αλυσίδα τροφίμων
Δείτε: food films: αυθεντικές γεύσεις και μυρωδιές στη μεγάλη οθόνη
Δείτε: Mπισκότα Βιολάντα: το success story του μικρού αρτοποιείου από τα Τρίκαλα
Δείτε:Προϊόντα ΠΟΠ/ΠΓΕ: ο μικρός θησαυρός της Ελλάδας
Δείτε:ΑΠΘ:Τα υπολείμματα τροφίμων μετατρέπονται σε ενέργεια για την Φοιτητική Λέσχη
Δείτε: Επεξεργασμένα τρόφιμα: ταιριάζουν σε μία υγιεινή διατροφή;