Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nέο νάιλον κατάλληλο για υψηλής ποιότητας συσκευασίες που αποτρέπει την αλλοίωση

ΑρχικήΥλικάΥλικά συσκευασίαςNέο νάιλον κατάλληλο για υψηλής ποιότητας συσκευασίες που αποτρέπει την αλλοίωση
spot_img

Το νέο υλικό από την Ascend Performance Materials παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και αποτρέπει την αλλοίωση. 

Η Ascend Performance Materials λανσάρει το άμορφο νάιλον HiDura LUX για μεμβράνες συσκευασίας, το φέρεται να προσφέρει υψηλές ιδιότητες φραγμού οξυγόνου και υγρασίας καθώς και ασφαλή επαφή με βρώσιμα προϊόντα.

- Advertisement -

Το HiDura LUX έχει σχεδιαστεί ως ειδικός τροποποιητής και να αναμειγνύεται με άλλα πολυαμίδια για τη βελτίωση της θερμοδιαμόρφωσης, τον προσανατολισμό για βελτιωμένη απόδοση συρρίκνωσης, τις οπτικές ιδιότητες όπως υψηλή στιλπνότητα και χαμηλή θολότητα και οργανοληπτική απόδοση και φράγμα οξυγόνου, σύμφωνα με το Packaging Europe.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το νέο υλικό είναι ιδανικό για συρρικνωμένο φιλμ σε συσκευασία πρωτεϊνών, φιλμ θερμοδιαμόρφωσης και στρώματα φραγμού για συσκευασία από ινοσανίδες. Έχει, επίσης, εγκριθεί για το ότι μπορεί να έρχεται ακίνδυνα σε επαφή με τα τρόφιμα, ενώ παράλληλα παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και αποτρέπει την αλλοίωση. 

«Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ταινίες συσκευασίας υψηλότερης απόδοσης στην ευρύτερη κινεζική αγορά για να μειωθεί η ποσότητα των τροφίμων που δεν φτάνουν ποτέ στους καταναλωτές λόγω αλλοίωσης ή ζημιάς», λέει ο Terry Yuan, εμπορικός διευθυντής της Ascend στην Ασία για τα μηχανικά πλαστικά. «Το χαρτοφυλάκιο ταινιών συσκευασίας μας φέρνει νέες μεμβράνες υψηλής απόδοσης που ελαχιστοποιούν τη σπατάλη τροφίμων και τη ζημιά των προϊόντων σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού», συνεχίζει, σύμφωνα με δήλωση που παρατίθεται στο Packaging Europe.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα