Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
21.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Το χοιρινό μας λαμπατέρ!

Το περιστατικό με το φωσφορίζον κρέας

Καμπάνια του ΞΕΕ για την ανάκαμψη του τουρισμού

Η Ελληνική φιλοξενία στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας

Οι νέες «ασφαλείς» ημερομηνίες της FOOD EXPO

Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες της υβριδικής FOOD EXPO 2021 και άνοιξε η λίστα συμμετεχόντων.

H Μινέρβα της Deca Investments εξαγοράζει το «Pummaro» (2)

Η εξαγορά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τίμημα. 

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Κατάλογος Δημοσιεύσεων στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαικής Ένωσης

Έρχεται η FOOD EXPO 2021

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της νέας υβριδικής FOOD EXPO 2021 και άνοιξε η λίστα συμμετεχόντων.

AEK & ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ συνεχίζουν μαζί

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ συνεχίζει να υποστηρίζει με περηφάνεια την ΑΕΚ FC  για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο

Νοθευμένο το 80% του μελιού – Μελισσοκομικά site διαφημίζουν φρουκτόζη που δεν ανιχνεύεται στους ελέγχους!

Η νοθεία μελιού έχει γίνει επιστήμη! Κώδωνας κινδύνου από τους Ευρωπαίους μελισσοκόμους.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο