Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Περισσότεροι από 10.000 οι επισκέπτες της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Food & Drinks by Detrop – Σε πάνω από 800 οι Β2Β συναντήσεις

ΑρχικήΝέαΠερισσότεροι από 10.000 οι επισκέπτες της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Food & Drinks by Detrop - Σε πάνω από 800 οι Β2Β συναντήσεις
spot_img

Η Food & Drinks by Detrop «ξεχώρισε για την υψηλή ποιότητα, το νέο σχεδιασμό και τη δυναμική της».

Την απόδειξη ότι η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food & Drinks by Detrop» (1-3/11) έχει εισέλθει σε νέα δυναμική πορεία, αποδεικνύουν η υψηλή επισκεψιμότητα που καταγράφηκε στη φετινή διοργάνωση και ανήλθε σε 10.214 άτομα, αλλά και οι περισσότερες των 800 επιχειρηματικών B2B συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και οδήγησαν σε σύναψη νέων συνεργασιών και ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο.

Τα προαναφερόμενα επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo, υπογραμμίζοντας ότι η Food & Drinks by Detrop «ξεχώρισε για την υψηλή ποιότητα, το νέο σχεδιασμό και τη δυναμική της».

Η φετινή διοργάνωση, πλαισιωνόταν από ποικιλία θεματικών ενοτήτων και δραστηριοτήτων, που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των επαγγελματιών του κλάδου, ενώ κατά την ΔΕΘ-Helexpo, καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία της διοργάνωσης υπήρξε η συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών υψηλού επιπέδου από 33 χώρες.

Η Food & Drinks by Detrop, πλαισιωνόταν επίσης από σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως σεμινάρια, masterclasses, τελετές βραβεύσεων και παρουσιάσεις από ειδικούς του κλάδου, οι οποίες έδωσαν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις, τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και καινοτόμες πρακτικές. «Αυτές οι δράσεις ενίσχυσαν την εκπαιδευτική διάσταση της έκθεσης και διευκόλυναν την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών γύρω από τη γαστρονομία μέσω γευστικών δοκιμών και ενημερωτικών εκδηλώσεων», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΘ-Helexpo. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία και των θεματικών σαλονιών της Food & Drinks by Detrop, τα οποία αποτέλεσαν σημεία αναφοράς του κλάδου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.

Για τις επιχειρηματικές B2B συναντήσεις, που έγιναν στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) και της ΔΕΘ-Helexpo, στην ανακοίνωση χαρακτηρίζονται ως πολύ εποικοδομητικές και υπογραμμίζεται η καθοριστική σημασία τους. «Η φετινή έκθεση αποτέλεσε έτσι μια μοναδική ευκαιρία για ανάπτυξη, δικτύωση και επαγγελματική εξέλιξη, θέτοντας νέες βάσεις για το μέλλον του κλάδου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μεταξύ των Highlights της Food & Drinks by Detrop συμπεριλαμβάνονται το All About Café, η μεγαλύτερη έκθεση για τον καφέ στη Βόρεια Ελλάδα με την επιμέλεια της Valenio, στο πλαίσιο του οποίου διοργανώθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Latte Art, το The Pairing Bar, μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας με προϊόντα εκθετών της Food & Drinks by Detrop και συνεργάτη τη Chef Stories, η ενότητα All About Gastronomy, όπου, μεταξύ άλλων, τα σαλόνια Herbs & Honey και Dairy προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, τα Golden Olive Events με το 3rd Olive Trophies 2024, το Olive Oil Bar, τα διεθνή βραβεία Food Experts’ Awards (FEA), με την πρωτοβουλία του Cibum και το νέο project Gastronomy EXPerience-Taste the stories.

Υπενθυμίζεται ότι η Food & Drinks by Detrop συγκέντρωσε 250 εκθέτες από 19 χώρες (Ελλάδα, Αίγυπτος, Βουλγαρία, Ιορδανία, Κύπρος, Ουγγαρία, Σερβία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Ολλανδία, Τυνησία και Φινλανδία), φιλοξένησε τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Βόρειου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ υποδέχθηκε 90 ξένους Hosted Buyers και 30 αγοραστές από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Η Food & Drinks by Detrop ήταν μία ακόμα Zero Waste έκθεση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.

Ποιες χαρτοπετσέτες περιέχουν καρκινογόνες και τοξικές ουσίες – Ευρήματα μελετών

Οι χαρτοπετσέτες που είναι γεμάτες με τοξικές ουσίες.

Lidl Nl: “Μην το καταναλώσετε” – Ανακαλείται δημοφιλές τρόφιμο λόγω σοβαρού κινδύνου τραυματισμού

Βιομηχανία παραγωγής συσκευασιών για τρόφιμα πίσω από τουλάχιστον επτά ανακλήσεις τροφίμων λόγω παρουσίας χάλκινων νημάτων από καλώδιο γείωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο