Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού

ΑρχικήΝέαΣε διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού
spot_img

cibum team

   Μέχρι τις 26 Ιουνίου και ώρα 14:00 θα είναι σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού που θα περιλαμβάνει σειρά διατάξεων για το σύνολο σχεδόν της τουριστικής οικονομίας. Όπως σημειώνει η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, με το εν λόγω νομοσχέδιο επιχειρείται, μεταξύ άλλων, μια συνολική προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος μέσω των οργανισμών διαχείρισης προορισμών και την ίδια στιγμή εισάγονται, όπως εξηγεί, καίριες πρωτοβουλίες για την ουσιαστική ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι η ουσιαστική ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

Επιγραμματικά στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται τα εξής:

-Οργανισμοί Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού

-Σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ιαματικές Πηγές Ελλάδας – ΙΠΕ».

-Θεσπίζονται Σήματα Επισκέψιμων Ζυθοποιείων, Ελαιοτριβείων και Τυροκομείων με σκοπό την προαγωγή της παροχής υπηρεσιών υποδοχής, ξενάγησης, φιλοξενίας και εστίασης-γευσιγνωσίας

– Διάταξη για τον σχεδιασμό και τη διοργάνωση προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης ή κατάρτισης, σε θέματα του τουριστικού τομέα και σε ειδικές μορφές τουρισμού.

– Ίδρυση φορέα διαχείρισης και αξιοποίησης του Ναυαγίου Ζακύνθου

-Σύσταση Συμβουλίου Ανάπτυξης Τουρισμού Κρουαζιέρας

-Διατάξεις για τα τουριστικά γραφεία, τις τουριστικές επιχειρήσεις και τα τουριστικά καταλύματα

Στην δήλωση της, η κυρία Ζαχαράκη εστιάζει στην διάταξη για την δυνατότητα εκπόνησης σεμιναρίων και επιμορφωτικών καταρτίσεων με στόχο την απόκτηση νέων αλλά και αναβάθμιση υπαρχόντων δεξιοτήτων.

Πηγή:ΑΠΕ


Δείτε:

Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί; 

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μείγματος χοιρινού λόγω σαλμονέλας  

Ασφάλεια τροφίμων: Η επίδραση της πανδημίας στις διαδικασίες ελέγχου 

Δώδεκα τροφικές δηλητηριάσεις από κατανάλωση τόνου στην Ιταλία 

ΗΠΑ: Ανάκληση σνακ «Ελληνικό γιαούρτι με φράουλα» λόγω μεταλλικών θραυσμάτων 

Food Fraud: 80 τόνοι τόνου κατασχέθηκαν στο Βέλγιο 

Εστίαση: 4 συλλήψεις και «λουκέτο» σε δύο επιχειρήσεις για παράβαση των μέτρων. 108.150€ πρόστιμα 

Απίστευτο: Για ένα δολάριο πουλήθηκε η πατέντα της Iνσουλίνης 

Τα 8 εντυπωσιακά οφέλη του χυμού καρότο 

Πανελλαδικές: Ποιο είναι το κατάλληλο πρωινό την ημέρα της εξέτασης; Μπορεί το φαγητό να βελτιώσει την βαθμολογία; 

Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης ανοίγει την «πόρτα» σε μακροπρόθεσμα προβλήματα

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πετυχημένο branding 

Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan!  

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα