Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το συστατικό που προσθέτει ο Gordon Ramsay για να κάνει την μπριζόλα του πιο ζουμερή

ΑρχικήΝέαΤο συστατικό που προσθέτει ο Gordon Ramsay για να κάνει την μπριζόλα του πιο ζουμερή
spot_img

Ποιοι είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ

Μία μπριζόλα δεν αρκεί να φαίνεται λαχταριστή θα πρέπει και να λιώνει στο στόμα! Εκεί είναι που υστερούμε οι περισσότεροι όταν μαγειρεύουμε κρέας και ο ειδικός στα κρεατικά μας δίνει τα φώτα του για κερδίσουμε τις εντυπώσεις στο επόμενο εορταστικό τραπέζι.

«Το μυστικό είναι να τα διατηρείς τα υγρά στο κρέα σου», λέει ο Gordon σε ένα βίντεο στο YouTube. Και γι αυτό κατά τον βραβευμένο σεφ, το μυστικό είναι ένα: Ο ζωμός κοτόπουλου!

Σε ένα βίντεο φιλέτο μινιόν, το οποίο ο σεφ αποκάλεσε ως το «αγαπημένο» κομμάτι κρέας, πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και έβαλε το τηγάνι του σε δυνατή φωτιά πριν προσθέσει ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, έψησε τις άκρες, δίνοντας ένα «πολύ ωραίο χρώμα» στην μπριζόλα του.

Διαβάστε ακόμη: Lidl Hellas: Νέα καταγγελία στο cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από σουπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Αφού πρόσθεσε σκελίδες σκόρδου, κλωναράκια δεντρολίβανου, θυμάρι και ένα φύλλο δάφνης στο τηγάνι, ο σεφ πρόσθεσε και λίγο από τον έτοιμο ζωμό στο μείγμα.

«Το «μυστικό» συστατικό μπαίνει στο τέλος του μαγειρέματος και δεν πλημμυρίζει το πιάτο – το αφήνουμε να το απορροφήσει το κρέας καθώς ξεκουράζεται», είπε ο σεφ και μας άφησε με τα σάλια να τρέχουν…

Διαβάστε ακόμη: Ένας νεκρός από μολυσμένο χάμπουργκερ της McDonald’s – Δεκάδες νοσηλεύονται

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο