Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το συστατικό που προσθέτει ο Gordon Ramsay για να κάνει την μπριζόλα του πιο ζουμερή

ΑρχικήΝέαΤο συστατικό που προσθέτει ο Gordon Ramsay για να κάνει την μπριζόλα του πιο ζουμερή
spot_img

Ποιοι είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ

Μία μπριζόλα δεν αρκεί να φαίνεται λαχταριστή θα πρέπει και να λιώνει στο στόμα! Εκεί είναι που υστερούμε οι περισσότεροι όταν μαγειρεύουμε κρέας και ο ειδικός στα κρεατικά μας δίνει τα φώτα του για κερδίσουμε τις εντυπώσεις στο επόμενο εορταστικό τραπέζι.

- Advertisement -

«Το μυστικό είναι να τα διατηρείς τα υγρά στο κρέα σου», λέει ο Gordon σε ένα βίντεο στο YouTube. Και γι αυτό κατά τον βραβευμένο σεφ, το μυστικό είναι ένα: Ο ζωμός κοτόπουλου!

Σε ένα βίντεο φιλέτο μινιόν, το οποίο ο σεφ αποκάλεσε ως το «αγαπημένο» κομμάτι κρέας, πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και έβαλε το τηγάνι του σε δυνατή φωτιά πριν προσθέσει ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, έψησε τις άκρες, δίνοντας ένα «πολύ ωραίο χρώμα» στην μπριζόλα του.

Διαβάστε ακόμη: Lidl Hellas: Νέα καταγγελία στο cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από σουπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Αφού πρόσθεσε σκελίδες σκόρδου, κλωναράκια δεντρολίβανου, θυμάρι και ένα φύλλο δάφνης στο τηγάνι, ο σεφ πρόσθεσε και λίγο από τον έτοιμο ζωμό στο μείγμα.

«Το «μυστικό» συστατικό μπαίνει στο τέλος του μαγειρέματος και δεν πλημμυρίζει το πιάτο – το αφήνουμε να το απορροφήσει το κρέας καθώς ξεκουράζεται», είπε ο σεφ και μας άφησε με τα σάλια να τρέχουν…

Διαβάστε ακόμη: Ένας νεκρός από μολυσμένο χάμπουργκερ της McDonald’s – Δεκάδες νοσηλεύονται

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα