Ποιοι είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ
Μία μπριζόλα δεν αρκεί να φαίνεται λαχταριστή θα πρέπει και να λιώνει στο στόμα! Εκεί είναι που υστερούμε οι περισσότεροι όταν μαγειρεύουμε κρέας και ο ειδικός στα κρεατικά μας δίνει τα φώτα του για κερδίσουμε τις εντυπώσεις στο επόμενο εορταστικό τραπέζι.
«Το μυστικό είναι να τα διατηρείς τα υγρά στο κρέα σου», λέει ο Gordon σε ένα βίντεο στο YouTube. Και γι αυτό κατά τον βραβευμένο σεφ, το μυστικό είναι ένα: Ο ζωμός κοτόπουλου!
Σε ένα βίντεο φιλέτο μινιόν, το οποίο ο σεφ αποκάλεσε ως το «αγαπημένο» κομμάτι κρέας, πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και έβαλε το τηγάνι του σε δυνατή φωτιά πριν προσθέσει ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, έψησε τις άκρες, δίνοντας ένα «πολύ ωραίο χρώμα» στην μπριζόλα του.
Διαβάστε ακόμη: Lidl Hellas: Νέα καταγγελία στο cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από σουπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη
Αφού πρόσθεσε σκελίδες σκόρδου, κλωναράκια δεντρολίβανου, θυμάρι και ένα φύλλο δάφνης στο τηγάνι, ο σεφ πρόσθεσε και λίγο από τον έτοιμο ζωμό στο μείγμα.
«Το «μυστικό» συστατικό μπαίνει στο τέλος του μαγειρέματος και δεν πλημμυρίζει το πιάτο – το αφήνουμε να το απορροφήσει το κρέας καθώς ξεκουράζεται», είπε ο σεφ και μας άφησε με τα σάλια να τρέχουν…
Διαβάστε ακόμη: Ένας νεκρός από μολυσμένο χάμπουργκερ της McDonald’s – Δεκάδες νοσηλεύονται