Η Αρχή Ασφάλειας και Προτύπων Τροφίμων της Ινδίας, έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την αντικανονική περιεκτικότητα σε ζάχαρη στα προϊόντα Cerelac της Nestlé.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέφρασε σήμερα την «τεράστια ανησυχία του» για την αυξανόμενη εξάπλωση του στελέχους H5N1 της γρίπης των πτηνών σε άλλα είδη, ανάμεσά τους και άνθρωποι.
Οι παιδικές τροφές στην Ελβετία και την Ευρώπη δεν περιέχουν ζάχαρη ενώ οι ίδιες σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος περιέχουν υψηλή ποσότητα προστιθέμενης ζάχαρης...
Οι πιπεριές είναι γνωστές για τα πολλαπλά τους οφέλη για την υγεία, αλλά η διαφορά στο χρώμα τους μπορεί να υποδηλώνει διαφοροποιημένη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.
Η παρουσία L. monocytogenes στο περιβάλλον και τυχόν αποτυχίες στις GMP θα μπορούσαν να προωθήσουν την επιμόλυνση των τροφίμων με αυτό το παθογόνο, που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους καταναλωτές.