Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επικινδυνότητα τροφίμων

ΑρχικήΟικιακάΕπικινδυνότητα τροφίμων

Καναδάς: δηλητηρίαση από κυάνιο – άμεση ανάκληση πυρήνων βερίκοκου

Η φυσικώς περιεχόμενη αμυγδαλίνη, μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση ή ακόμα και θάνατο.

ΗΠΑ: Πέτρες και μεταλλικά θραύσματα σε κατεψυγμένο μπρόκολο – 2 τραυματίες

Η εταιρεία ενημερώθηκε από καταγγελίες καταναλωτών.

Περισσότεροι από 100 άρρωστοι στην Αυστραλία – επείγουσα ανάκληση στρειδιών

Έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα περισσότερες από 100 περιπτώσεις ατόμων που νόσησαν από Vibrio.

Τι πρέπει να κάνει ο καταναλωτής όταν βρει ξένο σώμα σε τρόφιμα;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο καταναλωτής που θέλει να δικαιωθεί

Μπορείτε να ξαναπαγώσετε το ωμό κοτόπουλο;

Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης στους καταναλωτές. Τι λένε ειδικοί

Η πρόκληση της παρασκευής προϊόντων χωρίς γλουτένη

Τι ζητούν οι καταναλωτές τι μπορεί να κάνει η βιομηχανία τροφίμων

Τα μωρά μπορεί να εθιστούν στη ζάχαρη εξαιτίας των σνακ!

Οι τροφές απογαλακτισμού ή για βρέφη περιέχουν ανησυχητικά μεγάλες ποσότητες ζάχαρης

Action on Sugar: Μόνο 1 στα 20 παιδικά γιαούρτια περιέχουν χαμηλά επίπεδα ζάχαρης

Παραπλανητικές οι συσκευασίες με παραπλανητικοί οι ισχυρισμοί για την υγεία

Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το ωμό αλεύρι και η άψητη ζύμη έχει προκαλέσει πολλές τροφικές ασθένειες.

Ήρθε το «έξυπνο» ψυγείο που μας ειδοποιεί για τα χαλασμένα τρόφιμα

Προειδοποιεί πότε τα τρόφιμα έχουν χαλάσει, αλλά και ποια που μπορεί να προορίζονταν για τα σκουπίδια έχουν ακόμα κάποιο χρονικό περιθώριο μέχρι να χαλάσουν.

Έρευνα: Οι εκπομπές μαγειρικής παραβλέπουν τις πρακτικές ασφάλειας τροφίμων

Πολλά προγράμματα μαγειρικής δεν τηρούν τα μέτρα ασφάλειας τροφίμων.

Φάκελος “Ακρυλαμίδιο”: Η επικίνδυνη ουσία σε πατάτες και αμυλούχα

Τι είναι, τι προκαλούν στον οργανισμό και πώς προλαμβάνεται η εμφάνισή τους στα τρόφιμα

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης