Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2024
9.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαστρονομία

ΑρχικήΟικιακάΓαστρονομία

Τα κατάφερε πάλι το TikTok: Έγινε viral το… κατεψυγμένο ποπ κορν!

Ορισμένες από τις καλύτερες και χειρότερες ιδέες για φαγητό γίνονται viral στο TikTok.

Εστιατόρια: Γιατί τα αστέρια Michelin πολλές φορές οδηγούν σε λουκέτο

Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι ακόμη και οι θετικές αξιολογήσεις τρίτων, όπως τα αστέρια Michelin, μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ άσπρων, κίτρινων και κόκκινων κρεμμυδιών

Κάθε κρεμμύδι προσφέρει μοναδικά οφέλη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη βρώμη στο ψήσιμο

Ποια είναι τα μειονεκτήματα στη χρήση βρώμης κατά το ψήσιμο.

Πώς να επιλέξουμε το σωστό κομμάτι κρέατος – Οι ειδικοί μίλησαν!

Ο «Χρυσός Οδηγός» για να διαλέγετε το σωστό κομμάτι για κάθε συνταγή, μέθοδο μαγειρέματος και περίσταση.

Άγνωστος κίνδυνος στη μακαρονάδα μας – Οι τοξικές ουσίες που δημιουργούνται στο βράσιμο και πως να τις εξαλείψετε

Τέσσερις τρόποι για να μειώσετε τις ανεπιθύμητες τοξικές ουσίες που δημιουργούνται όταν βράζουμε ζυμαρικά.

Ποια η διαφορά του Ελληνικού γιαουρτιού από το… άλλο

Αναλυτικά τα διατροφικά στοιχεία κάθε γιαουρτιού.

Γιατί “τρίζει” το χαλούμι όταν το μασάμε;

Η επιστήμη απαντά.

Greek Wine Day: Όλο και πιο ανταγωνιστική και η προβολή του ελληνικού κρασιού στην Ιταλία

Το ελληνικό κρασί κερδίζει, συνεχώς, όλο και μεγαλύτερο έδαφος στην Ιταλία.

Στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας ο Πειραιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 21ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας της CEUCO στο Δημοτικό Θέατρο.

HellasVeg: Οι νικητές του διαγωνισμού Veg.contest Thessaloniki 2024

Ανάδειξη των καλύτερων χορτοφαγικών πιάτων (vegan και vegetarian) στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος Ελλήνων Χορτοφάγων HellasVeg, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τους νικητές του διαγωνισμού «Veg.contest Thessaloniki 2024 – Η Γαστρονομία της...

Γιατί η προσθήκη αλατιού κάνει πιο γλυκό το φαγητό;

Είναι μια από τις ειρωνείες της ζωής: Τα γλυκά φαγητά γίνονται πιο γλυκά όταν προσθέτετε λίγο αλάτι.

Πως θα προσθέσετε πρωτεΐνη στις σούπες του χειμώνα

Ο απλός τρόπος για να προσθέσετε 75 γραμμάρια πρωτεΐνης στη σούπα σας.

Σαγανάκι και συμιακό γαριδάκι στα καλύτερα ορεκτικά του κόσμου!

Με συνολικά 12 πιάτα η ελληνική γαστρονομία στον κατάλογο της TasteAtlas

Πατσάς σε… σουβλάκι! Η νέα πρόταση για τυλιχτό με χοντροκομμένο ή ψιλοκομμένο πατσά

Στον δρόμο για μια θέση στον κατάλογο της UNESCO η σούπα των ξενύχτηδων.

Γιατί συρρικνώνονται τόσο πολύ οι γαρίδες στο μαγείρεμα και πως να το αποτρέψετε

Η επιστημονική εξήγηση και οι απαραίτητες συμβουλές.

Λάθος ή σωστό να τρώμε το δέρμα του ψαριού;

Τα "ναι" και τα "όχι" στην κατανάλωση της πέτσας από τα ψάρια.

Είναι το φαγητό της Βρετανίας το καλύτερο του κόσμου;

Ένας σεφ με δύο αστέρια Michelin προσπαθεί να ανατρέψει τη κακή φήμη της χώρας του.

Διεθνές βραβείο γαστρονομίας στην Κρήτη

Στ. Αρναουτάκης: Η γαστρονομία είναι επένδυση που κάνουμε ως περιφέρεια.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η αποκαλυπτική ομοιότητα της ζύμωσης τροφίμων με τις “ζυμώσεις” στον ΣΥΡΙΖΑ – Του Δρ Φ. Γαΐτη

Τί σχέση μπορεί να έχει η συμπεριφορά των μικροβίων σε ένα προϊόν ζύμωσης, με την αλληλουχία γεγονότων στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση Τσίπρα.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Δεκάδες μολύνσεις από σαλμονέλα μετά την κατανάλωση ωμών λαχανικών

Η μόλυνση των λαχανικών μπορεί να συμβεί μέσω μολυσμένου εδάφους, κοπριάς ή νερού

Ανακαλείται γάλα λόγω μόλυνσης με τον ιό της γρίπης των πτηνών

Μολυσμένο με τον ιό της γρίπης των πτηνών γάλα, αποσύρθηκε από τα ράφια - Άγνωστος ο κίνδυνος για τους καταναλωτές λένε οι αρχές.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο