Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Υδροπονικές καλλιέργειες: ναι μεν, αλλά…

του Γιώργου Μορφονιού*.  

Χταποδάκι στιφάδο της μαμάς (μου).

Γιατί εγώ στο στόμα μου, λαγό δεν βάζω…. 

της Γεωργίας Βαμβακερού

Την ομελέτα στην Κρήτη την λένε αλλιώς… την φτιάχνουν αλλιώς… και την απολαμβάνουν και αλλιώς…

Κρητικό σφουγγάτο από τα χέρια ενός παλικαριού από την Κρήτη…

του Γιώργου Κωστάκη*.  

Η ομάδα της Ψητής Προβατίνας στις επάλξεις!

Οι καλοφαγάδες είναι καλοί άνθρωποι…

Φάκελος Ασφάλεια Τροφίμων

Ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων μερών, από το χωράφι στο πιάτο μας.

Φρικασέ νηστίσιμο.

Το πολυαγαπημένο φαγητό φοράει τα «σαρακοστιανά» του. Της Δήμητρας Κούτρη.

Η κερκυραϊκή παστιτσάδα δεν είναι κοκκινιστό. Είναι παστιτσάδα!

Ο αγώνας μιας βουρλισμένης Κερκυραίας για την χαμένη τιμή της πατσιτσάδας…Της Δώρας Βλάχου.

Πιλάφι στο πιάτο της γιαγιάς μου…

που ούτε καλή νοικοκυρά ήταν, ούτε καλή μαγείρισσα!

Είναι αλήθεια ότι η κατανάλωση μιας φέτας μπέικον την ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας;

Είναι τεκμηριωμένη η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου;

Παιδί: Υπερκινητικότητα και χρώματα τροφίμων.

Πόσο ένοχα είναι τα μπλε παγωτά και οι κόκκινες τούρτες;

Να, γιατί με λένε και καβουρομάνα…

Της Δώρας Βλάχου.

Η τσουκνιδόπιτα της κυρά-Κατερίνας της συμπεθέρας.

Ή αλλιώς, η πίτα στο «τσακ-μπαμ».

Μαλλιά: Τι να προσθέσετε στην διατροφή σας, για να δείτε το μεγάλο θαύμα.

Ο απόλυτος οδηγός για υγιή μαλλιά και νύχια.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. Τροφή και κορονοϊός: τι πρέπει να γνωρίζετε

Απαντήσεις και πιθανότητες, για το εάν ο κορονοϊός μεταδίδεται από: φαγητό, νερό, συσκευασίες τροφίμων και μαχαιροπίρουνα.

Καλό το “σαλαμάκι” αλλά μόνο από την Κατίνα…

Νέα έρευνα: αυξημένος κατά 46% ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου λόγω υπερκατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος.

Η “Λαδένια” της κυρίας Οδηγήτριας.

Η νηστίσιμη πίτσα της Κιμώλου. 

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμφιαλωμένα νερά: Νέα μελέτη βρήκε χημικά PFAS στο 99% των δειγμάτων – Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές

Νέα μελέτη αποκάλυψε πως τα «για πάντα χημικά» PFAS υπάρχουν στο 99% των εμφιαλωμένων νερών.

Τα αντικολλητικά τηγάνια προκαλούν προκαλούν δυσλειτουργία του σπέρματος!

Ερευνητές συσχετίζουν την παρουσία μικροπλαστικών από υλικό που χρησιμοποιείται σε αντικολλητικά τηγάνια με μειωμένη ποιότητα και αριθμό σπέρματος.

Καφές, κακάο, σόγια, φοινικέλαιο: Εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η παράταση εφαρμογής του EUDR

Παράταση ενός έτους στην εφαρμογή του κανονισμού της ΕΕ για την αποψίλωση των δασών.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο