Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα πιο ακριβά πατατάκια στον κόσμο. Κοστίζουν 29 € !

ΑρχικήΟικιακάΤα πιο ακριβά πατατάκια στον κόσμο. Κοστίζουν 29 € !
spot_img

cibum team

Η εταιρεία  Fortnum & Mason πουλάει ένα κουτί vegan πατατάκια 500g που κοστίζει 25 £. Αγγλίας δηλαδή 29 €.

Τα Bonilla a La Vista Patatas Fritas Crisps , που είναι vegan, πωλούνται επί του παρόντος στον ιστότοπο Fortnum & Mason. Φτιάχνονται χρησιμοποιώντας μόνο τρία συστατικά: πατάτες, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φυσικό θαλασσινό αλάτι. Η τιμή τους όμως είναι περίπου 17 φορές πιο ακριβή από τα συνηθισμένα πατατάκια αν και τουλ΄χιστον στην όψη δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα πατατάκια. Τα Bonilla a La Vista Patatas Fritas πωλούνται συσκευασμένα σε κασσίτερο και ζυγίζουν συνολικά 500 γραμμάρια.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Fortnum & Mason, αυτά είναι «σαν κανένα που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν».

Το Bonilla a La Vista Patatas Fritas Crisps παράγεται στην Ισπανία για πάνω από 80 χρόνια και αποκαλείται «γκουρμέ σνακ» ιδανικό για «πικνίκ, πάρτι ή απλά ως απογευματινό σνακ, μοιραστείτε με φίλους μαζί με πικάντικη σάλσα ή χούμους, ή κρατήστε τα όλα στον εαυτό σας. ” αναφέρει η εταιρεία.

Και σε αυτή την περίπτωση οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστη την τιμή, γράφοντας τα μύρια όσα…

Αν και ο λιανοπωλητής είναι γνωστός για τα πολυτελή φαγητά του, εάν πληρώσουμε 29€ για 500 γραμμάρια πατατάκια θα περιμένουμε, αν μη τι άλλο να είναι πασπαλισμένα με χρυσό…

πηγή: Delish

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Γιατί οι σεφ επιμένουν στο κρέας και δεν δημιουργούν φυτικά πιάτα

Oι περισσότεροι σεφ συνεχίζουν να επικεντρώνονται στο κρέας και το ψάρι, παρά την παγκόσμια στροφή στη φυτική διατροφή.

Προσοχή σε δημοφιλές συμπλήρωμα για την αυπνία – Γιατί οι Αρχές της Δανίας το απαγόρευσαν

Ashwagandha: μαγικό βότανο της Αγιουρβέδα ή απορρυθμιστής ορμονών και αιτία αποβολών;
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα