Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Who is Who
οι food experts έχουν και όνομα, και σπουδές, και εμπειρία, και επιτεύγματα, αλλά και άποψη

Παροχή Υπηρεσιών

ΑρχικήΥπηρεσίες
Valentini

Τεχνολόγος Τροφίμων - Διαiτολόγος - Διατροφολόγος MSc, PhD

Ιωάννης Μπαρράκος

Τεχνολόγος Τροφίμων - MSc Food Safety & Quality Management

boura

Τεχνολόγος Τροφίμων MSc Συστήματα Διαχείρισης και Διασφάλισης Ποιότητας και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης

Αλεξάνδρα Δεδεηλία

Γεωπόνος ΑΠΘ, MSc Γεωργική Μηχανική ΓΠΑ, ΜSc Food industry management and marketing Wye, UK

Ιωάννης Βιδάλης

Γεωπόνος φυτικής παραγωγής-Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μιχάλης Ματσούκας

Γεωπόνος MSc, Food Regulatory and Labelling Compliance Consultant

Δρ Γιώργος Μηλιάδης

Χημικός, Διδάκτορας Χημείας Τροφίμων

Ανδριάνα Κωνσταντοπούλου

Τεχνολόγος Τροφίμων, MSc Food Processing, Presentation & Innovation

Ξενοφών Σταμπέλος

Χημικός, PhD Χημείας, MSc Οικονομική & Διοίκηση για Μηχανικούς.

Ιωάννης Σκαρμαλιωράκης

Επιστήμονας Τροφίμων, MSc

Βιργίνιος Βουδούρης

Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης

Δέσποινα Μαρσέλου

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Εξειδίκευση στα αυτοάνοσα νοσήματα

Ειρήνη Λαζάρου

Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων - ΓΠΑ, MSc Food Management, MBA

Ελίνα Καραμίχου

Γεωπόνος, MSc in Animal Breeding and Genetics, PhD in Biology/Genetics

Αγγελική Μαστοράκη

Επιστήμονας Τροφίμων, MSc Καινοτομία, Ποιότητας και Ασφάλεια Τροφίμων

Κατερίνα Κουδούνα

Τεχνολόγος Τροφίμων, MSc Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων, ΜSc Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών

Νάνσυ Δουκαλέτση

Κτηνίατρος, ΑΠΘ

Κώστας Καπερώνης

Δημοσιογράφος - Εκδότης. Coffee, food, drink

Δρ Σουλιώτης Ανδρέας

Τεχνολόγος Τροφίμων, MSc in Quality Management, PhD in Food Safety Benchmarking

Νατάσσα Αντωνοπούλου

Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος Green Key - ΕΕΠΦ

Κατερίνα Σφακιανάκη

Τεχνολόγος Τροφίμων, ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Μαρία Αθανασοπούλου

Νομικός. Culinary Travel Expert

Ιφιγένεια Καψάλη

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος

Χάιδω Γεωργιάδου

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc Κλινική διατροφή

Άννα Λεκατσά

Γεωπόνος ΓΠΑ, Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων

Ιωάννης Παπδημητρίου

Γεωπόνος Επιστήμης Τροφίμων, ΜΒΑ MSc

Γιώργος Μορφονιός

Επιστήμη & τεχνολογία τροφίμων

Λένα Βασιλακοπούλου

Εξυπηρέτηση πελατών

Νίκος Γδοντέλης

Βιολογία, MSc Food Science

Μετάβαση στο περιεχόμενο