Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος τυροκομείου καταδικάστηκε γιατί έκλεψε… επτά μπουγάτσες!
Ή μικρός μικρός μάθε να μαγειρεύεις ή…
Τα φάρμακα κατά της ημικρανίας… αδυνατίζουν!
Το μεγάλο “Μπέρδεμα”: Ασυμφωνία των food experts για το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος “επεξεργασμένα τρόφιμα”
Κα-τα-πλη-κτι-κό! Γιαγιάδες της Κρήτης συναγωνίζονται τους τράπερ με αφορμή ένα… γλυκό μελιτζανάκι!
Ξεκλειδώνοντας το μυστήριο της σχέσης μεταξύ οσμής και μνήμης – Του Γιάννη Ζαμπετάκη
Για πρώτη φορά: Πιστοποίηση γάλακτος που παράγεται από ελληνικές φυλές αιγών!
Υπολείμματα καφέ: Μία μεγάλη ευκαιρία για τη βιομηχανία τροφίμων
Διαβήτης και Παχυσαρκία: Νέα στοιχεία σχετικά με το ρόλο των γλυκαντικών
Γιατί οι άνδρες τρώνε περισσότερο το καλοκαίρι;
Ο κορωνοϊός μπορεί να επιβιώσει σε κρέας ή ψάρι σε ψυγείο και κατάψυξη για 30 ημέρες!
Άλλη μια Ελληνική… επιτυχία: Turkaegean!
EE: Γεμάτος εμπόδια ο δρόμος για λιγότερο μεθάνιο στην κτηνοτροφία
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου…
Ανάκληση παγωτού Häagen-Dazs από την Κυπριακή αγορά λόγω αιθυλαινοξειδίου
Κοιλιοκάκη: Τα μπισκότα από φακή μία πολλά υποσχόμενη εναλλακτική
Οι Κινέζοι επιμένουν: Ο κορωνοϊός μεταδίδεται από τις συσκευασίες τροφίμων
«Είσαι κότα»: Γιατί οι δειλοί αποκαλούνται κότες και όχι κόκορες;
Απολογισμός των ειδοποιήσεων RASFF για το 2021 – Ποιος ο μεγαλύτερος αναφερόμενος κίνδυνος στην ΕΕ
Όμορφοι τίτλοι αλλά από ουσία… τίποτα!
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας