Δοσολογία και προϋποθέσεις για να παραμείνουν αναλλοίωτα τα αρτοσκευάσματα - Οι συνταγές που παρασκευάζονται με σουκραλόζη τείνουν να ψήνονται πιο γρήγορα
Εξωτικό κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο, όπως μπριζόλες τίγρης και μπιφτέκια λιονταριών, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στη Βρετανία ως μέρος φιλόδοξων σχεδίων μιας start-up τεχνολογίας τροφίμων
Η βιομηχανία τροφίμων χρειάζεται θερμότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Η άμεση θερμότητα ή θερμότητα από το ζεστό νερό είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων.
Οι νέοι στην Ευρώπη έχουν περιορισμένη κατανόηση των τροφιμογενών μικροβίων και ελάχιστη ανησυχία για τις συνέπειες των τροφικών δηλητηριάσεων, υποτιμώντας τον κίνδυνο.
Η Strauss Israel πρόσφατε έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα επιμόλυνσης με Salmonella στο εργοστάσιό της στο Ισραήλ. Αναγκάστηκε να κλείσει τη μονάδα, ανακαλώντας όλα της τα προϊόντα.
"Ευαγγέλιο" στο οποίο πιστεύουν και... προσκυνούν, χωρίς να το ελέγχουν, όσον αφορά τις διατροφικές επιλογές αποδεικνύονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης