Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

Ατμός: Ένα σημαντικό “πολυεργαλείο” για τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων

Παραδείγματα τυπικού εξοπλισμού που χρησιμοποιεί ατμό σε μονάδες επεξεργασίας τροφίμων

Σουκραλόζη: Το τεχνητό γλυκαντικό χωρίς θερμίδες που αγαπήθηκε από Αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες

Δοσολογία και προϋποθέσεις για να παραμείνουν αναλλοίωτα τα αρτοσκευάσματα - Οι συνταγές που παρασκευάζονται με σουκραλόζη τείνουν να ψήνονται πιο γρήγορα

Extreme: Κρέας τίγρης, μπιφτέκι λιονταριού και σούσι ζέβρας από εργαστήριο…

Εξωτικό κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο, όπως μπριζόλες τίγρης και μπιφτέκια λιονταριών, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στη Βρετανία ως μέρος φιλόδοξων σχεδίων μιας start-up τεχνολογίας τροφίμων

Καμία μελέτη δεν μπορεί να ενοχοποιήσει την κατανάλωση κρέατος

Αυτό που πρέπει να μελετηθεί διεξοδικά δεν είναι η κατανάλωση τροφίμων αλλά το πώς παράγονται αυτά τα τρόφιμα

Τι πρέπει να κάνει ο καταναλωτής όταν βρει ξένο σώμα σε τρόφιμα;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο καταναλωτής που θέλει να δικαιωθεί

Γιατί πρέπει να πλένουμε πάντα, το αβοκάντο πριν το κόψουμε

Το Viral βίντεο για το πλύσιμο του αβοκάντο

Τρόφιμα σε κονσέρβα: είναι υγιεινά;

Όλες οι πληροφορίες για θρεπτικότητα, απώλειες σε βιταμίνες και αλλοιώσεις.

Ατμολέβητες στη βιομηχανία τροφίμων: Τα πλεονεκτήματα, η σωστή επιλογή και οι προκλήσεις

Η βιομηχανία τροφίμων χρειάζεται θερμότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Η άμεση θερμότητα ή θερμότητα από το ζεστό νερό είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων.

Οι νέοι πιστεύουν ότι οι τροφικές δηλητηριάσεις είναι… αναμενόμενες και μέρος της ζωής!

Οι νέοι στην Ευρώπη έχουν περιορισμένη κατανόηση των τροφιμογενών μικροβίων και ελάχιστη ανησυχία για τις συνέπειες των τροφικών δηλητηριάσεων, υποτιμώντας τον κίνδυνο.

Ο Elon Musk θέλει να αγοράσει την Coca Cola για να ξαναβάλει μέσα… κοκαΐνη!

Άλλη δουλειά δεν έχει όπως φαίνεται ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος και συνεχίζει να προκαλεί με τα.... τουϊταρίσματα του

ΕΜΠ: “Έξυπνο” ηλιακό ξηραντήριο φρούτων!

Ένα καινοτόμο ξηραντήριο, που θα αλλάξει τον τρόπο μαζικής αποξήρανσης φρούτων δημιούργησε το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

Σοκολάτα με σαλμονέλα: Ανάκληση 100 προϊόντων στις ΗΠΑ – Ανακαλούνται όλες οι παρτίδες και στην Αυστραλία

Η Strauss Israel πρόσφατε έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα επιμόλυνσης με Salmonella στο εργοστάσιό της στο Ισραήλ. Αναγκάστηκε να κλείσει τη μονάδα, ανακαλώντας όλα της τα προϊόντα.

Σχεδόν ένας στους δύο ενήλικες επιλέγει τη διατροφή του, με βάση τα social media!

"Ευαγγέλιο" στο οποίο πιστεύουν και... προσκυνούν, χωρίς να το ελέγχουν, όσον αφορά τις διατροφικές επιλογές αποδεικνύονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Λειτουργικά Συστατικά Τροφίμων: Οι τάσεις και οι προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς

Επενδύσεις εκατομμυρίων - Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς αναμένεται να φτάσει τα 137,1 δις δολάρια έως το 2026

Strauss – Σοκολάτα με σαλμονέλα: Κλείνει το εργοστάσιο – Ανάκληση όλων των προϊόντων

Η Ισραηλινή εταιρεία αποφάσισε να κλείσει πλήρως το εργοστάσιο, και να αποσύρει όλα τα προϊόντα με οποιαδήποτε ημερομηνία λήξης

Επιχειρήσεις τροφίμων: Τι είναι τα κριτήρια ESG και γιατί απασχολούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη

Γιατί η υιοθέτηση των κριτηρίων ESG, αποτελεί διεθνώς μια ταχέως ανερχόμενη τάση

-Κρέας εργαστηρίου; – Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!

Επενδύσεις για βιώσιμη κτηνοτροφία ή για E&A κρέατος εργαστηρίου;

Βρετανία: Η Kellogg’s κινείται νομικά κατά των νέων κανόνων για τα τρόφιμα

Η νέα πολιτική της Βρετανίας περιορίζει την προώθηση τροφίμων και ποτών που είναι πλούσια σε λιπαρά, αλάτι και ζάχαρη

Φυτικό γάλα: Πώς παρασκευάζεται – Οι δυσκολίες επεξεργασίας

Η επεξεργασία των Plant-based ροφημάτων αποτελεί πρόκληση για τη βιομηχανία τροφίμων καθώς μπορεί να έχουν ακόμη και γεύση... φασολάδας!

Κρασί vs Μπύρας: Ποιο αυξάνει περισσότερο το σπλαχνικό λίπος

Τα αποτελέσματα μελέτης για το σπλαχνικό λίπος που συνδεέται με το κρασί και τη μπύρα

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο