Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Επανάσταση: Κυκλοφόρησε το πρώτο μικροτσίπ πληρωμών που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα!
Το νέο μεγάλο Deal στα τρόφιμα – Στρατηγική συνεργασία της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ με τη Switz Group
Απίστευτο: Η ολιγόλεπτη ορθοστασία έχει τα ίδια αποτελέσματα με το τρέξιμο!
Royal Kombu: Το πολλά υποσχόμενο Ευρωπαϊκό υποκατάστατο αλατιού -Οφέλη και κίνδυνοι
Ανακοίνωση της ELBISCO σχετικά με το τραγικό συμβάν
Νέα μελέτη αμφισβητεί πως το φυσικό κρασί δεν προκαλεί πονοκέφαλο
Πρωτοπορία: Τη συνδρομή των καταναλωτών ζητά η επιστήμη για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων
Kampot Pepper: Η πρώτη γεωγραφική ένδειξη που προστατεύεται στην ΕΕ βάσει της Πράξης της Γενεύης
Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος: ο χορός των δισεκατομμυρίων της βιομηχανίας σοκολάτας, με τους καλλιεργητές κακάο να ζουν κάτω από το όριο της...
6.000 τόνοι κυπριακό χαλούμι στα… “αζήτητα”
Παραγωγή τυριού τύπου φέτας, χαμηλών λιπαρών και χαμηλού νατρίου
Παγκόσμιος Άτλας Διατροφής και Υγείας για τους επαγγελματίες τροφίμων-Ανοιχτή πλατφόρμα πληροφόρησης
Μηχανές εργοστασίων: Είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν οι οδηγίες χρήσης μεταφρασμένες στα ελληνικά;
Καινοτομία: Ήρθε ο “απόλυτος” πάγος – είναι αντιμικροβιακός, δεν λιώνει και… επαναχρησιμοποιείται!
Τι πρέπει να κάνει ο καταναλωτής όταν βρει ξένο σώμα σε τρόφιμα;
Βίντεο που αποκαλύπτει πώς φτιάχνεται ένα διάσημο σάντουιτς McDonald’s, διχάζει τους χρήστες του TikTok
Salt Bae: “Μαύρο” από το TripAdvisor! Ζευγάρι έφυγε κακήν κακώς…
Παρεξήγηση: Τα παιδιά πιστεύουν ότι το κρέας είναι… φυτικό!
“clean eating”: Τι είναι η “καθαρή διατροφή” – Οφέλη και κίνδυνοι
Διεθνή – food fraud: Κρέας αλόγου σε burger – Έξι συλλήψεις
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας