Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Καρκινογόνο ακρυλαμίδιο στον καφέ: Νέα Μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους και τους παράγοντες που επηρεάζουν το σχηματισμό του
Εισαγόμενο κρέας από τρίτες χώρες: Μελέτη αποκάλυψε ελλείψεις υγιεινής και έναν άγνωστο στην ΕΕ ορότυπο STEC
Χημικές ουσίες σε γαρίδες και άλλα θαλασσινά – Υποτιμημένος ο κίνδυνος έκθεσης σε PFAS
Καταναλώνουμε όντως χημικές ουσίες από τις συσκευασίες μέσω των τροφίμων;
Kουλουράκια του Πάσχα: Ο σοβαρός κίνδυνος που κρύβουν και πώς να τον αποφύγετε
Οι επιστημονικοί καραγκιόζηδες που παραμυθιάζουν τους καταναλωτές
Προσοχή: Νέες ειδοποιήσεις για κίνδυνο από σαμπουάν Palmolive και Dove – Πως να τα ξεχωρίσετε
CR: Υψηλές ποσότητες μολύβδου σε δημοφιλή παιδικά γεύματα της Kraft Heinz
Οι κρυφές επιδοτήσεις στα τραστ της βιομηχανίας τροφίμων
Νέο μποϊκοτάζ σε κολοσσό τροφίμων για τον πόλεμο στη Γάζα – Μετά τα Mcdonald’s και η Coca Cola εκτός εστιατορίων στη Δανία
Η διατροφή και η υγεία του πλανήτη μας
Ποια δημητριακά πρωϊνού έχουν «φωτοστέφανο υγείας» ενώ περιέχουν περισσότερη ζάχαρη, νάτριο και θερμίδες
Καρκινογόνο πιπέρι GOLDEN LION διανεμήθηκε σε 13 ευρωπαϊκές χώρες
Τσίπουρο: Έλληνες επιστήμονες πειραματίστηκαν σε νέα μέθοδο μέτρησης αισθητηριακών ιδιοτήτων
Η κλιματική αλλαγή και οι αγρότες
Η Νέα απειλή ασφάλειας τροφίμων ξαναχτύπησε – 2 νεκροί και 34 ασθένειες από την τοξίνη bongkrekic acid
To drink or not to drink?
Ζυμαρικά Konjak χωρίς θερμίδες: Οφέλη, κίνδυνοι και παγκόσμια αγορά
Νέα ανάκληση δημοφιλούς Παγωτού από τη Unilever
Ομαδική αγωγή σε δημοφιλή πατατάκια για παραπλάνηση καταναλωτών
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας