Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

5 τροφές που σχετίζονται με τον καρκίνο σύμφωνα με επιστήμονα του Harvard

Κυριαρχεί το κόκκινο κρέας σε 3 διαφορετικές μορφές.

Το τελευταίο αντίο στην «κυρά των αμπελιών» Σταυρούλα Κουράκου-Δραγώνα

Ο Λευτέρης Αυγενάκης και το ΥΠΑΑΤ αποχαιρετούν στην μεγάλη κυρία του ελληνικού κρασιού.

Γιατί μερικά ζυμαρικά είναι και πιο ακριβά

Ο λόγος που ένα πακέτο ζυμαρικών κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ και ένα άλλο της ίδιας κατηγορίας και ποσότητας πολύ πιο ακριβά.

Ο καρκίνος, το Taranto και τα δικά μας “Hinkley”

Ο καρκίνος, το Taranto και τα δικά μας “Hinkley”

Παράνομη ή όχι η αντικατάσταση πρόσθετων με φυσικά εκχυλίσματα;

Πόσο νόμιμη είναι η πρακτική αντικατάστασης εγκεκριμένων πρόσθετων με φυσικά εκχυλίσματα για να παραχθούν  προϊόντα καθαρής ετικέτας;

Προσοχή: Και στην Ελλάδα το επικίνδυνο ταψί της Pepco

Το ταψί πωλείται σε 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Τζάκι/ξυλόσομπα και υγεία

Νέα μελέτη για τις επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό από την καύση ξύλων.

Τα γλυκαντικά αυξάνουν την όρεξη; Νέα στοιχεία λένε πως όχι

Η αντικατάσταση της ζάχαρης με τεχνητά και φυσικά γλυκαντικά στα τρόφιμα δεν αυξάνει την όρεξη, σύμφωνα με μια σημαντική νέα μελέτη.

Σαλμονέλα σε παγωτό γίνεται; Και όμως…

Ανάκληση 5.224 παγωτών λόγω σαλμονέλας στις ΗΠΑ.

ΝΗΣΤΕΙΑ – Επιστολή από το Άγιο Όρος

Τεχνική μνήμης για το τι πρέπει να κάνουμε στη νηστεία.

Πόσο υγιεινά είναι τα αγγουράκια τουρσί;

Τι έδειξε η εργαστηριακή ανάλυση 24 προϊόντων τουρσί αγγουριών.

Οργή για τα KFC Nigeria – Απαγόρευσαν την είσοδο σε πελάτη με αναπηρικό αμαξίδιο

Του είπαν ότι "δεν επιτρέπονται τα αναπηρικά καροτσάκια".

Τα αμπέλια στην Ελλάδα κινδυνεύουν να εξαφανιστούν μέχρι το τέλος το αιώνα

Το 90% των αμπελουργικών περιοχών σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Νότια Καλιφόρνια κινδυνεύει με εξαφάνιση λόγω ξηρασίας.

Το πιο μεγάλο λάθος ασφάλειας τροφίμων στην κουζίνα – Μύθοι και αλήθειες για την ασφάλεια τροφίμων

Οι κρυμμένοι κίνδυνοι που κρύβονται στις κουζίνες μας.

Χειμερινή κολύμβηση και φλεγμονή

Έχετε αναρωτηθεί για τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης;

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024: Μηνιαία Ανασκόπηση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας Τροφίμων

To cibum αποδελτιώνει κάθε μήνα την Ευρωπαϊκή νομοθεσία τροφίμων για σας.

Νέα δεδομένα για την κατανάλωση αυγών – Δεν αυξάνουν την χοληστερόλη!

Πειραματική μελέτη σε 140 ασθενείς για 4 μήνες.

Παγωτό Magnum: Συναγερμός σε Βρετανία και Ιρλανδία – Απολογία της Unilever

Επείγουσα ειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο από το δημοφιλές παγωτό Magnum της Unilever.

Ο τουρισμός και ο ωχαδερφισμός

Το επερχόμενο ναυάγιο του "ναυαγίου"...

Παχυσαρκία: Mια πανδημία που ήρθε για να μείνει

Πόσα υγιεινά τρόφιμα βλέπετε στα ράφια των σουπερμάρκετ;

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο