Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ
Ελληνική εταιρεία έχει τα περισσότερα πλωτά ψυγεία για μεταφόρτωση ψαριών παγκοσμίως
Ευκαιρία να παρακολουθήσετε το best seller σεμινάριο TÜV: Food safety culture advanced training course TÜV NORD σε συνεργασία με τo cibum.gr
Τώρα εξηγούνται όλα!
Χειρισμός φρέσκων λαχανικών για σαλάτα – Η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας
Εμφιαλωμένα νερά: Νέο περιστατικό ανάκλησης λόγω μόλυνσης
Ένας παράδοξος τρόπος προστασίας των παιδιών από την παραπληροφόρηση του διαδικτύου – Έρευνα ψυχολόγων
Οι φράουλες μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας – Μελέτη του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι
Διαφήμιση των junkfoods
Τι θα πάθετε αν φάτε πατατάκια που έχουν λήξει ή είναι σε “φουσκωμένο” σακουλάκι
Ποτήρια ΙΚΕΑ: Εκατοντάδες καταγγελίες για εγκαύματα
Τα απίστευτα και άγνωστα μικρόβια που βρίσκονται στο “τηλέφωνο” του ντους και πως να τα εξαφανίσετε – Επιστημονική μελέτη
Η ανακάλυψη για τη δομή των πρωτεϊνών κέρδισε το φετινό Νόμπελ Χημείας
Το κλειδί για την πρόληψη της επόμενης πανδημίας
Ειδικός στα τυριά επισημαίνει το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι καταναλωτές
Γράμμα στους Έλληνες σεφ
Η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα Γιορτάζει 30 Χρόνια Αριστείας και Ανάπτυξης
Απάτη ποτών: Έλληνες οινοπαραγωγοί ζητούν να σταματήσουν οι “ελληνοποιήσεις” εισαγόμενων κρασιών
Lidl It: Νέα καταγγελία για τα κοτόπουλα της αλυσίδας
Η σημασία της βλακείας στην επιστημονική έρευνα
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας