Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Το καλό να λέγεται!
Μην αγγίζετε τα Camembert μας! Η απειλή έπιασε και το γαλλικό τυρί εξαιρείται από τον νέο κανονισμό για τη συσκευασία
Ειδήσεις και ντοκιμαντέρ τροφίμων: Γιατί η βιομηχανία τροφίμων παρουσιάζεται ως… κατεστραμμένη
To δούλεμα πάει σύννεφο…
Νέος κανονισμός για τη συσκευασία: Η επιστολή της McDonald’s στους ευρωβουλευτές
Νέα μελέτη: Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου του στόματος, του λαιμού και του οισοφάγου
Τοξικά αχλάδια εισάγονται στην Ελλάδα – Περιέχουν υψηλή ποσότητα επικίνδυνου φυτοφαρμάκου
Για το στραβό μας το κλί(η)μα
Οι περισσότερες επιχειρήσεις τροφίμων ανησυχούν «εξαιρετικά» για τους ελέγχους ασφάλειας τροφίμων
Φθηνό κρασί: Γιατί έχει λιγότερες πιθανότητες να προκαλέσει πονοκέφαλο – Επιστημονική μελέτη
Η δίαιτα ξυδιού του Λόρδου Byron – Τι λένε οι ειδικοί
Ακόμα και η Wall Street Journal ασχολείται με τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα
Νέος Ευρωπαϊκός Νόμος για τη συσκευασία: Αντιδρούν ΕΘΕΑΣ και INCOFRUIT – HELLAS
Ελλάδα – Εστίαση: Πανικός μετά την απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ στα αναψυκτικά στο 24%!
«Plant Based 2.0»: Η Νέα εποχή των φυτικών τροφίμων
Μοσχαρίσιο φιλέτο με Sous-vide: Το φασκόμηλο ως αντιμικροβιακός παράγοντας
Η “μαγική ουσία” που είναι καρκινογόνα στις ΗΠΑ αλλά ασφαλής στην ΕΕ
Η Γεωπόνος του Coffe tales πίσω από τη μεγάλη γιορτή Μποζολέ στον Πειραιά
Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία – Ανοικτή επιστολή στον Πρύτανη του ΕΚΠΑ
Αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της PepsiCo από την εισαγγελία της Νέας Υόρκης για μόλυνση του περιβάλλοντος
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας