H συμμετοχή στα FEA 2023 ήταν μία ευκαιρία για την AGROLOGIKA να αξιολογηθεί για το έργο της, είπε σε συνέντευξη στο cibum, ο Γενικός Διευθυντής της κορυφαίας εταιρείας υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων στη βιομηχανία τροφίμων.
Το φυτικό γιαούρτι «ProbiYogi» είναι από φάβα και καλύπτεται από μια καινοτόμα εδώδιμη μεμβράνη πρωτεϊνικής προέλευσης, στην οποία έχει εγκλωβιστεί εκχύλισμα από φασκόμηλο.
Μπορεί να δώσουν τελείως διαφορετική γεύση και υφή στο φαγητό.
Όταν μια συνταγή απαιτεί εκχύλισμα φρούτου, είναι το ίδιο να χρησιμοποιούμε χυμό (είτε πρόκειται...
Το διοξείδιο του τιτανίου αφαιρέθηκε από τον νόμο για την ασφάλεια των τροφίμων της Καλιφόρνια. Τέσσερις χημικές ουσίες ακόμη υπό εξέταση για απαγόρευση.
Ευρωπαϊκή μελέτη ανακοινώνει αύξηση των κρουσμάτων σαλμονέλωσης από την Ιταλική ρόκα και έναν νεκρό ενώ εξακολουθούν να δηλώνονται τροφικές δηλητηριάσεις από τον σπάνιο τύπο σαλμονέλας.