Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
22.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

Γευσήνους: Σημαντική διάκριση στα Bravo Sustainability Awards 2022

Η Γευσήνους διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Awards 2022 για τις δράσεις της που είχαν στόχο την μείωση της σπατάλης τροφίμων στην μονάδα και τα καταστήματα της.

Το παραδοσιακό «Ρεβανί» Βέροιας ετοιμάζεται να γίνει προϊόν «Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης»

Το ρεβανί Βέροιας ξεκίνησε την κούρσα για την απόκτηση του σήματος «Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης», το οποίο δίνει έμφαση στη σχέση μεταξύ της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής και της ονομασίας του προϊόντος.

ΕΔΟΑΟ – ENOS: Τα ελληνικά κρασιά ΠΟΠ και ΠΓΕ επανασυστήνονται στο καταναλωτικό κοινό

Να επανασυστήσει τα ελληνικά κρασιά ΠΟΠ και ΠΓΕ στο εγχώριο και διεθνές καταναλωτικό κοινό επιχειρεί το τελευταίο διάστημα η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Σημαντικές διακρίσεις για το everest Bite Club στα International Loyalty Awards 2022

Το Bite Club των everest βραβεύτηκε ως το πιο καινοτόμο και ενδιαφέρον πρόγραμμα επιβράβευσης στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

12ος Εθνικός Διαγωνισμός ECOTROPHELIA 2022 από τον ΣΕΒΤ

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις

Ο Ιωάννης Μπερτσάτος του Κωνσταντίνου, νέος πρόεδρος της HellasCert

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. κος Ιωάννης Μπερτσάτος ανέλαβε τα καθήκοντα προέδρου της HellasCert – Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης – Πιστοποίησης.

Τριπλή διάκριση για την KAFEA TERRA στα Made in Greece 2022

Τα Made in Greece 2022, πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο και διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.

«Βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου»: 15 βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό LONDON IOOC 2022

Τέσσερα πλατινένια, έξι χρυσά και πέντε ασημένια βραβεία μετά από τυφλή γευσιγνωσία στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LONDON International Olive Oil Competition 2022

Τριπλή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Made in Greece 2022

H εταιρεία απέσπασε 1 χρυσή και 2 ασημένιες διακρίσεις

Παγκόσμια διάκριση για τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d

Τα νέα φυτικά επιδόρπια βρώμης, ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, απέσπασαν τις πρώτες τους διακρίσεις, στα Superior Taste Awards 2022, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

Χρυσά Αστέρια για 14 προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

Μ. Παναγιωτάκης: "Αυτές οι νέες επιβραβεύσεις τοποθετούν τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα αποδεικνύοντας πως η αυθεντική και ποιοτική γεύση της ΔΩΔΩΝΗ μεταφέρεται και αναγνωρίζεται"

Ελαιόλαδο «Enigma»: Στην κορυφή του διαγωνισμού Berlin GOOA

Θέση στα Elite Olive Oils για το Enigma που σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης.

Τα μέλη της ΠΕΤΕΤ στην καρδιά των μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου

Στις κριτικές επιτροπές δύο μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου των τροφίμων, τα Meat Awards και τα Dairy Awards, συμμετέχουν διακεκριμένα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων - ΠΕΤΕΤ.

ISO: Δύο νέα πρότυπα για τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ασφάλειας των τροφίμων

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια των Τροφίμων, δημοσιεύθηκαν τα αναθεωρημένα ISO 22003 για τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (μέρος 1 και μέρος 2), το οποίο θα ωφελήσει περαιτέρω την παγκόσμια κοινότητα.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πολλαπλή επαναπιστοποίηση για την Agrino

M. Κατσώτα: "Οι επαναπιστοποιήσεις της Agrino επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κύρος αλλά και την αξιοπιστία της"

OLIVARTIA: Μετάλλιο για την ποιότητα του “HYGEIA by Xilouris Family EVOO”

Η εταιρεία OLIVARTIA, επιχείρηση του Ομίλου ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου «HYGEIA by Xilouris Family EVOO».

Tα Goody’s Burger House αναδεικνύονται σε «Loyalty Brand of the Year»

Το “All Star Club” μετρά σήμερα περισσότερα από 340.000 μέλη, ενώ επενδύει διαρκώς στην τεχνολογική καινοτομία, προκειμένου να προσφέρει μια ενισχυμένη εμπειρία σε κάθε επαφή των καταναλωτών με τη μάρκα

ΔΕΛΤΑ: Silver βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

Η ΔΕΛΤΑ κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Μέσα αντιμετώπισης στους χώρους εργασίας/COVID-19”, στα Health & Safety Awards.

V-Label Awards 2022: Ξεκίνησε η διαδικασία για δήλωση συμμετοχών

Δεύτερη χρονιά για τα V-label awards, με 18 πλέον κατηγορίες βράβευσης. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχών θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ελαιόλαδο «Just a Drop»: Βράβευση στον διεθνή διαγωνισμό AVPA

H σειρά γαστρονομικών ελαιολάδων «Just a Drop» παράγονται με πρότυπη μέθοδο φυσικής εκχύλισης αρωματικών λαδιών σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσα τρόφιμα με επικίνδυνες ουσίες προσπαθούν να εισαχθούν στην Ελλάδα;

Πέντε ειδοποιήσεις σήμερα στο Ευρωπαϊκό σύστημα ειδοποίησης RASFF, για ακατάλληλα εισαγόμενα τρόφιμα.

Μπιφτέκια: Η καταλληλότερη θερμοκρασία ψησίματος για την εξάλειψη του ιού της γρίπης των πτηνών

Λόγω της μετάδοσης του ιού Η5Ν1 σε αγελάδες, οι αρχές των ΗΠΑ προχώρησαν σε πειραματική μελέτη για το ποιες είναι η ασφαλείς θερμοκρασίες ψησίματος του κιμά για να εξαλειφθεί ο ιός.

Τα τρόφιμα που μπορεί να βλάψουν τον εγκέφαλο μας

Πώς οι καθημερινές διατροφικές επιλογές μπορούν να ευεργετήσουν ή βλάψουν τον εγκέφαλό μας.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης