Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

Τις ελληνικές εγκαταστάσεις του ομίλου Σαράντη πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

Τις εγκαταστάσεις σε Μαρούσι, Οινόφυτα και Αυλώνα της εταιρείας Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ (μητρικής του Ομίλου Σαράντη) πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018 για το Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

Κυπριακά Βραβεία Εξαγωγών 2021: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) ανακοινώνουν ότι ξεκίνησε από την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2021.

Ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ για τα πρώτα ετήσια βραβεία βιολογικής παραγωγής της ΕΕ

Ανακοινώθηκε ο κατάλογος των φιναλίστ για τα πρώτα ετήσια βραβεία βιολογικών προϊόντων της ΕΕ, με συνολικά 24 συμμετοχές από 11 διαφορετικά κράτη μέλη να προκρίνονται για βραβεία.

ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Η μοναδική ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Quality Choice Prize 2022 από το ESQR

Μ. Βαβουράκης: "Αυτή η διάκριση ενισχύει τη δέσμευσή μας για καινοτομία, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη γευστική εμπειρία στον κόσμο που μας εμπιστεύεται"

TÜV Hellas (TÜV Nord): Επαναπιστοποίηση της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. για την ασφάλεια των τροφίμων

Uxue Azpiroz: "Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και των προϊόντων της"

Agrino: Κάθε χρονιά και ένα βραβείο στα Packaging Αwards

Silver Award 2022 για το σχεδιασμό ταυτότητας των νέων ρυζογκοφρετών AGRINO MINI

ΔΕΛΤΑ: Χρυσή διάκριση για το Vision Picking (Smart Glasses) στους εργαζόμενους αποθήκης

Το Vision Picking της ΔΕΛΤΑ Α.Ε, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Entersoft Α.Ε. και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για τη βελτίωση της ποιότητας εργασίας του χειριστή της αποθήκης

Διπλή διάκριση για την Coca Cola Τρία Έψιλον για τις δράσεις της ως προς την αειφόρο ανάπτυξη

8 Βραβεία σε δύο διοργανώσεις: στα Supply Chain Awards και στα Packaging Awards

Κορυφαίες διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ στα Packaging Awards 2022

Η ΠΙΝΔΟΣ μειώνει τη χρήση πλαστικού στις συσκευασίες, χρησιμοποιώντας συσκευασίες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό r-pet, στη νέα σειρά νωπών έτοιμων ψημένων προϊόντων της

Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύεται για τις «πράσινες» δράσεις της;

Με τρεις διακρίσεις στα φετινά SupplyChainAwardsκαι στα PackagingAwards

Διάκριση για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Διαγωνισμό Ecotrophelia 2022 με το παξιμάδι ΒΙT-Eat

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για ακόμη μια χρονιά συμμετείχε στον Διαγωνισμό Ecotrophelia 2022 που διοργανώνει ο ΣΕΒΤ, με σκοπό την ανάδειξη καινοτόμων και οικολογικών τροφίμων που αναπτύσσουν ομάδες φοιτητών από όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με εταιρείες τροφίμων.

Με Gold και Bronze βραβεία διακρίθηκαν οι νέες συσκευασίες οσπρίων της 3αλφα στα Packaging Awards 2022

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. διακρίθηκε στα φετινά Packaging Awards για τις νέες συσκευασίες οσπρίων τηςοι οποίες με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους αναδεικνύουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων της προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε όλη την κατηγορία.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίηση της “Φάρμας Κουκάκη”

Α. Σουλιώτης: " Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Φάρμα Κουκάκη έχει επιλέξει την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τη συνεργασία της σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα, όπως η ασφάλεια των τροφίμων"

Διάκριση καινοτόμων προϊόντων διατροφής στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2022

Ένα θρεπτικό shot οσπρίων και λαχανικών που καταναλώνεται και ως ντρέσινγκ, ένα vegan ρόφημα τύπου κεφίρ και μία θρεπτική σειρά παξιμαδιών, διακρίθηκαν στον εθνικό διαγωνισμό οικολογικών-καινοτόμων προϊόντων διατροφής ECOTROPHELIA 2022.

Διπλή διάκριση υψηλής γεύσης για το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ

Για μια ακόμα χρονιά, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ βραβεύεται στο διεθνή θεσμό Superior Taste Awards 2022

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Νέες διακρίσεις στα Made in Greece Αwards 2022

Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Εξαγωγικής Αριστείας και Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία των Καινοτόμων Καταναλωτικών Προϊόντων για την εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα Made in Greece Αwards 2022.

Eκλογή της κ. Βασιλικής Καζάζη στην HellasCert

Τη θέση της ταμία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της HellasCert – Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης – Πιστοποίησης αναλαμβάνει η δεύτερη Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Βασιλική Καζάζη.

Γευσήνους: Σημαντική διάκριση στα Bravo Sustainability Awards 2022

Η Γευσήνους διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Awards 2022 για τις δράσεις της που είχαν στόχο την μείωση της σπατάλης τροφίμων στην μονάδα και τα καταστήματα της.

Το παραδοσιακό «Ρεβανί» Βέροιας ετοιμάζεται να γίνει προϊόν «Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης»

Το ρεβανί Βέροιας ξεκίνησε την κούρσα για την απόκτηση του σήματος «Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης», το οποίο δίνει έμφαση στη σχέση μεταξύ της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής και της ονομασίας του προϊόντος.

ΕΔΟΑΟ – ENOS: Τα ελληνικά κρασιά ΠΟΠ και ΠΓΕ επανασυστήνονται στο καταναλωτικό κοινό

Να επανασυστήσει τα ελληνικά κρασιά ΠΟΠ και ΠΓΕ στο εγχώριο και διεθνές καταναλωτικό κοινό επιχειρεί το τελευταίο διάστημα η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης