Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
22.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

Mediterranean Taste Awards – MTA

Η συμμετοχή και τα 290 βραβεία του 2020 οδηγός για το 2021. 

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Στα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αναδεικνύουν τα οφέλη του να είμαστε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι. 

SUPERIOR TASTE AWARDS

Βραβεία του International Taste Institute. 

Μετάβαση στο ISO22000:2018

 Υποχρεωτική η μετάβαση στην νέα έκδοση μέχρι το τέλος του 2021. 

Μετάβαση στο IFS Food V7

 Υποχρεωτική η μετάβαση στην νέα έκδοση μέχρι το τέλος του 2021. 

BRC Global Standards V8

 Υποχρεωτική η μετάβαση στην νέα έκδοση μέχρι το τέλος του 2021. 

FSSC 22000 version 5.1

Η νέα έκδοση 5 του FSSC 22000 δημοσιεύθηκε στις 28 Μαΐου 2019.  

IFS Split Assessment

 Συνδυασμός επιτόπιας και απομακρυσμένης αξιολόγησης IFS

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φέτα: Αξιολόγηση ποιότητας σε συνάρτηση με το δοχείο ωρίμανσης – Μελέτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Έλληνες επιστήμονες συνέκριναν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά φέτας που ωρίμασε σε ξύλινο βαρέλι, σε δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα και σε δοχείο από κασσίτερο.

Κοροϊδεύουν επίσημα το φυτικό γάλα: Καταγγελία για την περιπαικτική διαφήμιση “γάλα από ξύλο”

Μαίνεται ο "πόλεμος" μεταξύ της γαλακτοβιομηχανίας και της βιομηχανίας φυτικών ροφημάτων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης