Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

Πρωτοπορία: Κιτ ανίχνευσης παθογόνων και νοθείας μέσα σε μισή ώρα – Διαπίστευση κατά ISO 17025

Η τεχνολογία BEAMitup χρηματοδοτείται από την ΕΕ και έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - Η αυτοματοποιημένη, πιστοποιημένη κατά ISO πλατφόρμα ελέγχου DNA, έχει στόχο να ενισχύσει την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίηση της ΓΙΩΤΗΣ με FSSC 22000, ISO 22000:2018 και ISO 9001:2015

Ε. Νικολάου: «Βεβαιώνουμε σε όλους τους τόνους την προσήλωση της ΓΙΩΤΗΣ για την ασφάλεια των προϊόντων της, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια».

KAFEA TERRA: 5 Χρυσά Βραβεία στα Coffee Business Awards 2022

Ιωάννης Ιωσηφίδης: «Η διάκριση μας τιμά σε πολλαπλά επίπεδα και μας δίνει κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το όραμά μας με το ίδιο πάθος».

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

5 βραβεία για τον Γρηγόρη στα Coffee Business Awards 2022

Επιβεβαίωση της δύναμης και της αναγνωρισιμότητας του brand σε επίπεδο Β2C & B2B.

ΤÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίησε τον Όμιλο Υφαντής

Γ. Τσιριγωτάκης:«Η επαναπιστοποίηση του Ομίλου Υφαντής σύμφωνα με δύο εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα, και μάλιστα με υψηλότατη βαθμολογία, επιβεβαιώνει τη διαχρονική έμφαση στην ποιότητα που δίνει η εταιρεία».

H ΔΩΔΩΝΗ «Healthy Food Brand of the Year» στα Healthy Food Awards 2023

Η εταιρεία απέσπασε συνολικά επτά βραβεία.

Food Experts’ Awards: “Άνοιξαν” τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

To Cibum ανακοινώνει και επίσημα τα FEA, τα βραβεία αναγνώρισης και επιβράβευσης της προόδου στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

Τιμητική διάκριση στα Healthy & Bio Food Awards 2023 για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Στη διοργάνωση ξεχώρισαν με τις πολλαπλές βραβεύσεις τους οι εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: ΕΨΑ, Λουξ, Χητος ΑΒΕΕ - Ζαγόρι, ΗΛΙΟΣ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, Coffee Island.

SGS Food Contact Product: Νέο σήμα πιστοποίησης για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Το νέο σήμα πιστοποίησης ενισχύει την εμπιστοσύνη στα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCM).

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: “Company of the year” στα Frozen Food Awards 2022

6 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία

Η ΔΕΛΤΑ ανακηρύσσεται “Company of the Year” στα Dairy Awards 2022

Με συνολικά 8 βραβεία: 1 Platinum, 5 Gold, 1 Silver και 1 Bronze.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίησε το “dark store” ΑΒ Home Shop Center

Ε. Νικολάου: "Η κατακόρυφη αύξηση των ψηφιακών πωλήσεων ανεβάζει αντίστοιχα τον πήχη στη διασφάλιση της ποιότητας των διαδικασιών αλλά και της ασφάλειας των τροφίμων"

Κορυφαία Χρυσή Διάκριση για την Κουρέλλας Α.Ε. στα διεθνή βραβεία «World Cheese Awards 2022»

Το Βιολογικό Ανεβατό Τυρί Π.Ο.Π της Κουρέλλας Α.Ε. διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερα από 4.000 τυριά από περισσότερες από 40 χώρες στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό «World Cheese Awards 2022».

Διάκριση για τον ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα Manufacturing Excellence Awards 2022

Μια ακόμα διάκριση για τον ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα Manufacturing Excellence Awards 2022.

Eπαναπιστοποίηση της Uni Systems από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) 

Ζ. Κόβρας: "Εταιρείες όπως η Uni Systems παίζουν σημαντικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας προσφέροντας υπηρεσίες και λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας"

Ραγδαία ανάπτυξη στο μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς πιστοποίησης τροφίμων

Οι παράγοντες που οδηγούν την αγορά πιστοποίησης τροφίμων η οποία αναμένεται να φτάσει τα τα 2,243 δις  έως το 2027.

Grecotel: 11 Κορυφαίες διακρίσεις στα φετινά Greek Hospitality Awards

7 χρυσά και 4 αργυρά βραβεία για τις επιδόσεις του Ομίλου και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει στους φιλοξενούμενους του.

RIAwards22: H Ελληνική κόκκινη φυλή Καστοριάς-Κρυσταλλοπηγής 1ο βραβείο στην κατηγορία ανθεκτικό μέλλον!

Τιμητική διάκριση για την ΙΚΕ "ΑΞΙΖΩ" Εργαστήρια Ζυμαρικών και Μαρμελάδας για την απασχόληση ΑΜΕΑ

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρώτο βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Έρευνας και Καινοτομίας “EU TalentOn”

Μια σημαντική διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο επετεύχθη για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης