Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
25.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

OLIVARTIA: Μετάλλιο για την ποιότητα του “HYGEIA by Xilouris Family EVOO”

Η εταιρεία OLIVARTIA, επιχείρηση του Ομίλου ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου «HYGEIA by Xilouris Family EVOO».

Tα Goody’s Burger House αναδεικνύονται σε «Loyalty Brand of the Year»

Το “All Star Club” μετρά σήμερα περισσότερα από 340.000 μέλη, ενώ επενδύει διαρκώς στην τεχνολογική καινοτομία, προκειμένου να προσφέρει μια ενισχυμένη εμπειρία σε κάθε επαφή των καταναλωτών με τη μάρκα

ΔΕΛΤΑ: Silver βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

Η ΔΕΛΤΑ κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Μέσα αντιμετώπισης στους χώρους εργασίας/COVID-19”, στα Health & Safety Awards.

V-Label Awards 2022: Ξεκίνησε η διαδικασία για δήλωση συμμετοχών

Δεύτερη χρονιά για τα V-label awards, με 18 πλέον κατηγορίες βράβευσης. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχών θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ελαιόλαδο «Just a Drop»: Βράβευση στον διεθνή διαγωνισμό AVPA

H σειρά γαστρονομικών ελαιολάδων «Just a Drop» παράγονται με πρότυπη μέθοδο φυσικής εκχύλισης αρωματικών λαδιών σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση της ΚΡΕΜΕΛ Α.Ε. με το BRC Gluten Free

Την εταιρεία ΚΡΕΜΕΛ Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση το τεχνικό πρωτόκολλο BRCGS Gluten-Free Certification Program

Παγκόσμιο Βραβείο Τροφίμων 2022 σε κλιματολόγο της NASA

Η κορυφαία επιστήμονας βραβεύτηκε για το πρωτοποριακό της έργο στη μοντελοποίηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή τροφίμων παγκοσμίως.

Σύλλογος Ελλήνων Χορτοφάγων: Μελέτη για τις χορτοφαγικές συνήθειες των Ελλήνων

Σε εξέλιξη η έρευνα από την Hellas Veg για τις διατροφικές συνήθεις των Ελλήνων και ιδιαίτερα για την προτίμησή τους μεταξύ ζωικών και φυτικών πρωτεϊνών

Διοικητικές αλλαγές στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) – Η Βασιλική Καζάζη δεύτερη Διευθύνουσα Σύμβουλος

Από το  2017 κατέχει τη θέση της Senior Vice President Food South East Europe, ως υπεύθυνη Ανάπτυξης και  Στρατηγικού Σχεδιασμού του Κλάδου Αγροτικής Παραγωγής και Τροφίμων στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης για το  TÜV NORD

IFS Food: Εκδόθηκε το προσχέδιο της έκδοσης 8 – Οι νέες προσθήκες, αλλαγές και βελτιώσεις

Ξεκινούν οι εργασίες για την αναθεώρηση του προτύπου IFS Food και τη δημιουργία της νέας version 8.

Διπλή πιστοποίηση από την TÜV Hellas (TÜV Nord) έλαβε η Grant Thornton στην Ελλάδα

Ν. Παπαρούπας: "Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την οικονομία και τη χώρα, εταιρείες όπως η Grant Thornton καλούνται να παίξουν κομβικό ρόλο στο τιτάνιο έργο της ανάκαμψης"

Μπάρμπα Στάθης: «Προϊόν της Χρονιάς 2022» οι Πατάτες Νάξου

Ο θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς», που αναδεικνύει την καινοτομία των καταναλωτικών προϊόντων διεθνώς, βράβευσε τη ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, για το συγκεκριμένο προϊόν

Η GFSI εγκαινιάζει πιλοτικά τις απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης των ελεγκτών ασφάλειας τροφίμων

Ο αριθμός των ελεγκτών που εγκαταλείπουν το επάγγελμα, είναι μεγαλύτερος από αυτόν των νεοπροσληφθέντων.

Χρυσοί Σκούφοι 2022: Μια τελετή απονομής με διαφορετική… “γεύση”!

Μια διαφορετική τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων, με περιβαλλοντικό νόημα!

Αυγοτάραχο “Τρικαλινός”: Διεθνές βραβείο Walter Scheel Medaille

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη - πολύ τιμητική βράβευση - δίνεται σε Ελληνική Εταιρία

Το IFS ξεκινάει εργασίες για την έκδοση 8 του προτύπου IFS Food

Ξεκινούν οι εργασίες για την αναθεώρηση του προτύπου IFS Food και τη δημιουργία της νέας version 8.

13ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου “Μια γεύση από τους καλύτερους”

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί 2-6 Μαΐου 2022 στη Λεμεσό της Κύπρου

Τριπλή Βράβευση της Kapelis Packaging στα Green Awards για το Σύστημα Halopack®

H Kapelis Packaging έλαβε 3 σημαντικές διακρίσεις στην τελετή απονομής των Green Awards 2022, κατακτώντας μεταξύ άλλων και τον κορυφαίο τίτλο “Brand of the Year 2022”.

SGAC: Μια Ελληνίδα διατροφολόγος ανάμεσα στους νικητές του Βραβείου Διαστημικών Ηγετών Ευρώπης

Ανάμεσα στους βραβευθέντες, και μια Ελληνίδα διατροφολόγος, η Χριστίνα-Αριάδνη Βαλαγκούτη.

Πιστοποίηση ποιότητας AFQ της Foodoxys για τις μπύρες της Νήσος

Οι μπύρες της Νήσος προσεγγίζουν τα επίπεδα βιοδραστικότητας που έχει ο ερυθρός οίνος.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης