Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2024
7.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβεία

Το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύεται με Crystal Taste Award!

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύονται για ακόμη μια χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης/International Taste Institute στις Βρυξέλλες.

ΗΠΕΙΡΟΣ: 6 διακρίσεις γεύσης στα Mediterranean Taste Awards

Βραβεία για τη Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, το Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, τη Φέτα ΠΟΠ, Αλειφωτή, Ταλαγάνι Αποστόλου και ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Νέες διεθνείς διακρίσεις για “Το Χωρικό” και “Το Παραδοσιακόν”

Βραβεία από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITΙ) στα Mediterranean Taste Awards 2023.

Ε. Μάνθου (MEGAS ΥEEROS): “Το μυστικό της επιτυχίας η συνεχής επένδυση σε έρευνα και καινοτομία”

Συνέντευξη της Ευανθίας Μάνθου R&D Specialist στην εταιρεία ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ στο cibum.

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου.

Χρυσό βραβείο γεύσης για την καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου!

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα της.

Αυγοτάραχο Trikalinos: Το καλύτερο Ελληνικό προϊόν και ένα από τα 30 καλύτερα του κόσμου!

Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.

Fine Water Summit 2023: “Το νερό αξίζει της προσοχής μας”

Στην Αθήνα τo Fine Water Summit με πρωτοβουλία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ.

Η ελληνική GREEN COLA σε τροχιά διεθνούς αναγνώρισης!

Product of the Year Gulf 2023 στην ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα της Nielsen, σε δείγμα 3.600 καταναλωτών στις Χώρες του Κόλπου.

ΔΩΔΩΝΗ: Βράβευση για Εξαγωγική Αριστεία στα Greek Exports Awards 2023

Β. Βροχίδης: "Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου".

Great Exhibitions: Τρία βραβεία στα Greek Export Awards 2023

Βραβεία για τις κατηγορίες " Top export marketing strategy", "Top export consultant" και "Top marketing agency".

«Αλλατίνη» και «Κρίς Κρίς» βραβεύτηκαν στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2023»

Διακρίθηκαν τα νέα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Super Cookie στην κατηγορία Μπισκότα Βρώμης και η νέα σειρά Κρίς Κρίς Selection Toast Bread στην κατηγορία ψωμί για τοστ.

Γρηγόρης: Τα Protein Avocado Bowls αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2023»

Κορυφαία διάκριση για τον Γρηγόρη στο θεσμό Προϊόν της Χρονιάς 2023.

Γ. Μπενόπουλος – CAFETEX: “Αλλάξαμε το τρόπο προετοιμασίας καφέ στην Ελλάδα”

Ο επικεφαλής μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, μίλησε στο cibum για το μυστικό της επιτυχίας της CAFETEX, για την καινοτομία στον καφέ φίλτρου coffeebags, για τo χρυσό βραβείο στα FEA και για τις αναξιοποίητες δυνατότητες της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.

Δ. Τιάκα: “Για να ασχοληθείς με τον κλάδο των τροφίμων πρέπει να αγαπάς το καλό φαγητό!”

Η Δωροθέα Τιάκα, στέλεχος τoυ εργαστηρίου κρέατος και αλλαντικών ΤΙΑΚΑΣ στον Έβρο, μίλησε στο cibum για τη Χρυσή διάκριση στα FEA 2023, για το μυστικό της επιτυχίας της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά για για τις δυσκολίες του κλάδου στην Ελλάδα.

Βραβείο Αριστοτέλης στον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στα FEA 2023

Aναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς του Ιδρύματος στον κλάδο της αγροδιατροφής σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Goody’s- Everest: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Food Experts Awards 2023

Χ. Πάνου: "Για εμάς είναι πάντα σημαντικό να βραβευόμαστε για επιτεύγματα που αφορούν στους τομείς της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης".

Trikalinos: Τριπλή χρυσή διάκριση στα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας FEA 2023

Gold βραβεία στις κατηγορίες “Food Brand Marketing Stand Out” “Superfood” και “Top Packaging Design”.

TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs: Gold βραβείο στην κατηγορία Excellent Science in Business Approach

Στα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας FEA 2023.

ΔΩΔΩΝΗ: GOLD βραβείο στην ασφάλεια τροφίμων και σε άλλες 6 κατηγορίες στα FEA 2023

Επτά νέες διακρίσεις απέσπασε η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των διεθνούς εμβέλειας βραβείων, Food Experts’ Awards, των FEA 2023.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Πωλείται στην Ελλάδα επικίνδυνο τσάι με καρκινογόνα μηχανέλαια (φωτο)

Πράσινο τσάι με αρωματικούς υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων, πωλείται στην Ελλάδα και σε άλλες 17 χώρες.

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο