Ο Διευθυντής του εργοστασίου «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στην Αξιούπολη, Νίκος Θεολόγης μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά για την διατροφική αξία του επιτραπέζιου νερού πως διασφαλίζεται η ποιότητα του, αλλά και τις διαφορές στην κατανάλωση επιτραπέζιου νερού και νερού δικτύου.
Οι πηγές που προμηθεύεται το νερό, η εταιρεία «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» βρίσκονται στην καρδιά της Μακεδονίας στο μαγευτικό όρος Πάικο και λέγονται πηγές ΒΑΛΕΡΑΤΣΙ-ΓΑΡΔΗΝΙΑ οι οποίες σύμφωνα με τον κ. Νίκο Θεολόγη είναι δυσπρόσιτες και μη επισκέψιμες χωρίς καμία ανθρώπινη δραστηριότητα σε μεγάλη ακτίνα και αυτό εξασφαλίζει την ποιότητα και την υπεροχή του.
Επίσης αναφερόμενος στην επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού εάν μία οικογένεια αποφασίσει να καταναλώνει μόνο εμφιαλωμένο νερό, είπε πως είναι πολύ μικρή, καθώς στην Ελλάδα οι τιμές είναι πολύ πιο προσιτές σε σχέση με άλλες χώρες, ενώ υποστήριξε ότι εάν τα εμφιαλωμένα νερά δεν αποτελούν επιλογή η επόμενη λύση είναι τα φίλτρα βρύσης, καθώς τα δίκτυα ύδρευσης της Ελλάδας είναι πολύ γερασμένα.
Τέλος αναφέρθηκε στις πρωτότυπες και ευρηματικές συσκευασίες των μπουκαλιών των Νερών Μακεδονίας που προβάλλουν την Μακεδονία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην διείσδυση του προϊόντων σε όλη την επικράτεια και στις εξαγωγές της εταιρείας που παρουσιάζουν αλματώδη ανάπτυξη.
Ολυμπιακή Ζυθοποιία: άρθρο του Διευθύνοντος Συμβούλου Dejan Beko
Ασφάλεια τροφίμων: Η επίδραση της πανδημίας στις διαδικασίες ελέγχου
Απίστευτο: Για ένα δολάριο πουλήθηκε η πατέντα της Iνσουλίνης
Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πετυχημένο branding
Φάκελος BREXIT: Ο Αν. ΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτης απαντά στο cibum.gr
Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ
Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα
Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί;
Συγκινητικό βίντεο του Τσιτσιπά με την οικογένειά του στο δρόμο προς την κορυφή