Νίκος Θεολόγης

O N. Θεολόγης – ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το εμφιαλωμένο επιτραπέζιο νερό

Ο Διευθυντής του εργοστασίου «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στην Αξιούπολη, Νίκος Θεολόγης μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά για την διατροφική αξία του επιτραπέζιου νερού πως διασφαλίζεται η ποιότητα του, αλλά και τις διαφορές στην κατανάλωση επιτραπέζιου νερού και νερού δικτύου.

Οι πηγές που προμηθεύεται το νερό, η εταιρεία «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» βρίσκονται στην καρδιά της Μακεδονίας στο μαγευτικό όρος Πάικο  και λέγονται πηγές ΒΑΛΕΡΑΤΣΙ-ΓΑΡΔΗΝΙΑ οι οποίες σύμφωνα με τον κ. Νίκο Θεολόγη είναι δυσπρόσιτες και μη επισκέψιμες χωρίς καμία ανθρώπινη δραστηριότητα σε μεγάλη ακτίνα και αυτό εξασφαλίζει την ποιότητα και την υπεροχή του. 

Επίσης αναφερόμενος στην επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού εάν μία οικογένεια αποφασίσει να καταναλώνει μόνο εμφιαλωμένο νερό, είπε πως είναι πολύ μικρή, καθώς στην Ελλάδα οι τιμές είναι πολύ πιο προσιτές σε σχέση με άλλες χώρες, ενώ υποστήριξε ότι εάν τα εμφιαλωμένα νερά δεν αποτελούν επιλογή η επόμενη λύση είναι τα φίλτρα βρύσης, καθώς τα δίκτυα ύδρευσης της Ελλάδας είναι πολύ γερασμένα.

Τέλος αναφέρθηκε στις πρωτότυπες και ευρηματικές συσκευασίες των μπουκαλιών των Νερών Μακεδονίας που προβάλλουν την Μακεδονία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην διείσδυση του προϊόντων σε όλη την επικράτεια και στις εξαγωγές της εταιρείας που παρουσιάζουν αλματώδη ανάπτυξη.
Δείτε:

Σαντορίνη: Οι ψευτοκεφτέδες της Ρούλας με τα 15 αδέλφια! Μία συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία και μία υπέροχη παραδοσιακή συνταγή. 

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: άρθρο του Διευθύνοντος Συμβούλου Dejan Beko

Ο Πρόεδρος Εξαγωγέων Κρήτης Άλκης Καλαμπόκης, στην Ελένη Τσαγκά για τις Ελληνικές εξαγωγές και το Nutriscore 

ΗΠΑ: Ανάκληση σκυλοτροφής λόγω σαλμονέλας  

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μείγματος χοιρινού λόγω σαλμονέλας  

Ασφάλεια τροφίμων: Η επίδραση της πανδημίας στις διαδικασίες ελέγχου 

Απίστευτο: Για ένα δολάριο πουλήθηκε η πατέντα της Iνσουλίνης 

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πετυχημένο branding  

Φάκελος BREXIT: Ο Αν. ΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτης απαντά στο cibum.gr

Ο Δ. Σταμενίτης στην Ελένη Τσαγκά για τα κεράσια Πέλλας, την κατοχύρωση του ονόματος και τις εξαγωγές

Ο Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις απώλειες που έχει υποστεί ο τουριστικός κλάδος στη Σαντορίνη. 

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ''Farm to Fork'' και το Green Deal της ΕΕ 

Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα 

Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί; 

Συγκινητικό βίντεο του Τσιτσιπά με την οικογένειά του στο δρόμο προς την κορυφή  

 Ο αρχιμάγειρας του Τζανείου που κάνει το νοσοκομειακό φαγητό gourmet! Viral σε ασθενείς και συνοδούς οι συνταγές του Ιάκωβου Απέργη. 

Δείτε: Οι εμβολιασμένοι πρέπει να φοράνε μάσκα;
Βαθμολογήθηκε με 0 στα 5 με βάση τη γνώμη 0 επισκεπτών
Δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

  1. Δημοσιεύστε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης.
Βαθμολογείστε αυτό το άρθρο:
0 Χαρακτήρες
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την Τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;