Με αφορμή την πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ για το Food Waste, σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο 1δις τόνοι τροφίμων καταλήγουν στα σκουπίδια, ο κ. Θεοδωρίδης ιδρυτής και διαχειριστής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ”boroume” μίλησε στο cibum.gr και την Ελένη Τσαγκά για την σπατάλη τροφίμων, για το πως το ”boroume” σώζει τα τρόφιμα, για τον εθελοντισμό, την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων και την συμβολή επιχειρήσεων και πολιτών.
Μέσω του προγράμματος ” Εξοικονόμηση & Προσφορά Τροφίμων ” σώζουμε φαγητό καθημερινά από πολλές πηγές και το προσφέρουμε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που βοηθούν άτομα που αντιμετωπίζουν τροφική ανασφάλεια.