Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άθερμα πατέ λαχανικών EON

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΆθερμα πατέ λαχανικών EON
spot_img

Τα πατέ λαχανικών ΕΟΝ, έχουν λόγω της μεθόδου παρασκευής τους συμπυκνωμένη γεύση φρέσκου λαχανικού. .

Τα πατέ λαχανικών ΕΟΝ, αποτελούν τα πρώτα άθερμα πατέ στην αγορά, που παρασκευάζουμε με καινοτόμες μεθόδους αφύγρανσης από φρέσκα, ελληνικά λαχανικά της Μακεδονικής γης. Η περιεκτικότητα των λαχανικών ξεπερνά το 80%, που μετά την αφύγρανση αλέθονται με μυρωδικά και ελαιόλαδο.

Με τη μέθοδο της αφύγρανσης πετυχαίνουμε έντονη, συμπυκνωμένη γεύση φρέσκου λαχανικού, με πολύ μικρή ποσότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προσθήκη συντηρητικών, διατηρώντας την πολύτιμη θρεπτική αξία του νωπού λαχανικού

Διατίθενται τρεις γεύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να συνοδεύουν γευστικά κρασί, κοκτέιλ, μπίρες και αποστάγματα:

Η πρώτη γεύση είναι το πατέ λαχανικών με κυρίαρχη τη μελιτζάνα, για λευκό κρασί ή ζυμαρικά, η δεύτερη το πατέ κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης συνοδεύει ροζέ κρασί και λευκό κρέας, και η τρίτη, το πατέ λιαστής τομάτας, που συνοδεύει ιδανικό κόκκινο κρασί ή κρέας αντίστοιχα. Τα πατέ χρησιμοποιούνται ως αλείμματα σε συνοδευτικά σνακ ή σαν πελτέδες και ενισχυτικά γεύσεις σε σάλτσες καθώς περιέχουν συμπυκνωμένη ένταση.

Συσκευασία

Διατίθενται μεμονωμένα σε βαζάκια των 80γρ. ή σε συσκευασία δώρου των τριών, καθώς και σε συσκευασία HoReCa 1,5kg ενώ έχουν διάρκεια ζωής 2 έτη. Δεν περιέχουν συντηρητικά, θειώδη, ζάχαρη, χρωστικές ή γλουτένη.

​Διακρίσεις

Το άθερμο πατέ λαχανικών πάπρικα ξεχώρισε στο διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας, AFFA 2021 όπου απέσπασε ένα αστέρι γεύσης!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο