cibum team
Την 1η Νοεμβρίου, τρεις επαγγελματίες τροφίμων θα μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την εργασιακή τους πραγματικότητα και την επαγγελματική τους πορεία στο Young EFFoST Day 2021.
Σε αυτή τη συνέντευξη, η Michelle Grant, ο Lukas Böni και ο Alexander Mathys, θα μοιραστούν συμβουλές και σημαντικά θέματα με άτομα που μόλις εισέρχονται στην αγορά εργασίας.
Αναφορικά με τους ομιλητές, η Michelle Grant είναι Εκτελεστική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Κέντρου Συστήματος Τροφίμων στο ETH Ζυρίχης. Ο Lukas Böni είναι Τεχνολόγος Τροφίμων και συνιδρυτής της start-up εταιρείας Planted που ασχολείται με φυτικά υποκατάστατα κρέατος. Τέλος, ο Alexander Mathys είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με εξειδίκευση στα βιώσιμα συστήματα τροφίμων και είναι καθηγητής Βιώσιμης Επεξεργασίας Τροφίμων στο ETH Ζυρίχης στην Ελβετία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά: Discussing job realities at the Young EFFoST Day – EFFoST
Δείτε επίσης:
Ξενοδοχεία-εστιατόρια: Το νέο ΦΕΚ για τη μείωση σπατάλης τροφίμων και υλικών συσκευασίας
“Διαφημίσεις με ανθυγιεινά τρόφιμα βομβαρδίζουν τα παιδιά μας”
Eρευνητές του ΜΙΤ ανέπτυξαν νέα μέθοδο για να απομακρύνουν τον μόλυβδο από το νερό
Κρέας Σκύλου: Προς απαγόρευση η κατανάλωση του στη Νότια Κορέα
Η Nespresso στα δικαστήρια: έχασε στη διαμάχη για την κατοχύρωση του σχήματος της κάψουλας
Η Nestlé ανακαλεί 13 τόνους κατεψυγμένες πίτσες πεπερόνι DiGiorno
Αλλαντίαση (botulism): Η σημασία της εκπαίδευσης των καταναλωτών
Lidl: Κατάρτιση με μισθό – Καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασίας
Οι Ιταλοί φοβούνται το… ελληνικό ακτινίδιο
Με νέες συσκευασίες και όνομα τα προϊόντα Uncle Ben’s στην ελληνική αγορά