Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Young EFFoST Day 2021: Σεμινάριο για την πραγματικότητα της εργασίας στον χώρο του τροφίμου

ΑρχικήΝέαYoung EFFoST Day 2021: Σεμινάριο για την πραγματικότητα της εργασίας στον χώρο του τροφίμου
spot_img

cibum team

Την 1η Νοεμβρίου, τρεις επαγγελματίες τροφίμων θα μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την εργασιακή τους πραγματικότητα και την επαγγελματική τους πορεία στο Young EFFoST Day 2021.

Σε αυτή τη συνέντευξη, η Michelle Grant, ο Lukas Böni και ο Alexander Mathys, θα μοιραστούν συμβουλές και σημαντικά θέματα με άτομα που μόλις εισέρχονται στην αγορά εργασίας.

Αναφορικά με τους ομιλητές, η Michelle Grant είναι Εκτελεστική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Κέντρου Συστήματος Τροφίμων στο ETH Ζυρίχης. Ο Lukas Böni είναι Τεχνολόγος Τροφίμων και συνιδρυτής της start-up εταιρείας Planted που ασχολείται με φυτικά υποκατάστατα κρέατος. Τέλος, ο Alexander Mathys είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με εξειδίκευση στα βιώσιμα συστήματα τροφίμων και είναι καθηγητής Βιώσιμης Επεξεργασίας Τροφίμων στο ETH Ζυρίχης στην Ελβετία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά: Discussing job realities at the Young EFFoST Day – EFFoST

Δείτε επίσης:

Ξενοδοχεία-εστιατόρια: Το νέο ΦΕΚ για τη μείωση σπατάλης τροφίμων και υλικών συσκευασίας  

“Διαφημίσεις με ανθυγιεινά τρόφιμα βομβαρδίζουν τα παιδιά μας”

Eρευνητές του ΜΙΤ ανέπτυξαν νέα μέθοδο για να απομακρύνουν τον μόλυβδο από το νερό

Κρέας Σκύλου: Προς απαγόρευση η κατανάλωση του στη Νότια Κορέα 

Η Nespresso στα δικαστήρια: έχασε στη διαμάχη για την κατοχύρωση του σχήματος της κάψουλας 

 Η Nestlé ανακαλεί 13 τόνους κατεψυγμένες πίτσες πεπερόνι DiGiorno  

Οι νέες προοπτικές της βιομηχανίας τροφίμων από τις αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες των μπαχαρικών 

Αλλαντίαση (botulism): Η σημασία της εκπαίδευσης των καταναλωτών 

Lidl: Κατάρτιση με μισθό – Καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασίας 

Οι Ιταλοί φοβούνται το… ελληνικό ακτινίδιο 

Με νέες συσκευασίες και όνομα τα προϊόντα Uncle Ben’s στην ελληνική αγορά  

Food fraud: οδηγίες συμμόρφωσης από το FSSC22000 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα