Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα αντιπρόεδρος στον ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑρχικήΝέαΝέα αντιπρόεδρος στον ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ
spot_img

cibum team

Στη θέση της  αντιπρόεδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, τοποθετείται με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού η κα Γεωργία Μπόκα.

Παράλληλα, στη θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου τοποθετείται ο κ. Αλέξανδρος Κουρής.

Η κ. Γεωργία Μπόκα είναι στέλεχος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, πτυχιούχος του ΕΑΠ, με μεταπτυχιακό τίτλο στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων». Έχει διατελέσει σύμβουλος του πρώην υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Αλέξανδρος  Κουρής είναι  παραγωγός-ζυθοποιός, ιδρυτής της ζυθοποίας «Νήσος». Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας, Deere College (Bachelors of Science in Business Administration, Marketing) και του Chartered Institute of Marketing (CIM). Έχει επίσης ολοκληρώσει με επιτυχία εκπαίδευση Διοίκησης Επιχειρήσεων στο INSEAD και  έχει Δίπλωμα Ζυθοποιίας και Βυνοποίησης  από το  Πανεπιστήμιο KU LEUVEN του  Βελγίου.

Ο ΥΠΑΑΤ συνεχάρη τόσο την Αντιπρόεδρο κα Μπόκα, όσο και το μέλος του Δ.Σ κ. Κουρή και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Δείτε επίσης:

Ξενοδοχεία-εστιατόρια: Το νέο ΦΕΚ για τη μείωση σπατάλης τροφίμων και υλικών συσκευασίας  

“Διαφημίσεις με ανθυγιεινά τρόφιμα βομβαρδίζουν τα παιδιά μας”

Eρευνητές του ΜΙΤ ανέπτυξαν νέα μέθοδο για να απομακρύνουν τον μόλυβδο από το νερό

Κρέας Σκύλου: Προς απαγόρευση η κατανάλωση του στη Νότια Κορέα 

Η Nespresso στα δικαστήρια: έχασε στη διαμάχη για την κατοχύρωση του σχήματος της κάψουλας 

 Η Nestlé ανακαλεί 13 τόνους κατεψυγμένες πίτσες πεπερόνι DiGiorno  

Οι νέες προοπτικές της βιομηχανίας τροφίμων από τις αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες των μπαχαρικών 

Αλλαντίαση (botulism): Η σημασία της εκπαίδευσης των καταναλωτών 

Lidl: Κατάρτιση με μισθό – Καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασίας 

Οι Ιταλοί φοβούνται το… ελληνικό ακτινίδιο 

Με νέες συσκευασίες και όνομα τα προϊόντα Uncle Ben’s στην ελληνική αγορά  

Food fraud: οδηγίες συμμόρφωσης από το FSSC22000 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα