Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΠΕΛ Απεντομώσεις Ελλάδος ΕΠΕ

ΑρχικήΥπηρεσίεςΜυοκτονίες / ΕντομοκτονίεςΑΠΕΛ Απεντομώσεις Ελλάδος ΕΠΕ
spot_img

Η εταιρεία ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ ( ΑΠΕΛ ) ιδρύθηκε το 1995, έχει έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής και δραστηριοποιείται στην προστασία χώρων και προϊόντων από προσβολές παρασίτων. Ιδρυτής και Διευθυντής της εταιρείας είναι ο χημικός μηχανικός Θανάσης Μητσέας.

Σκοπός της εταιρείας είναι να περιορίσει / αποτρέψει την επιβλαβή δράση εντόμων, τρωκτικών και λοιπών επιβλαβών οργανισμών στους χώρους διαβίωσης και εργασίας αλλά και σε προϊόντα, έπιπλα και εξοπλισμό.

- Advertisement -

Βασική αρχή της εταιρείας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών η οποία περιλαμβάνει τρία στάδια:

  • Πρόληψη: Λήψη μέτρων για την αποτροπή των προσβολών
  • Έλεγχο: Έλεγχο για τον έγκαιρο εντοπισμό των προσβολών
  • Καταπολέμηση: Ενέργειες για την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα