Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιχειρήσεις ζαχαρωδών: Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΕπιχειρήσεις ζαχαρωδών: Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων
spot_img

Χριστίνα Κοψίνη

Υπογράφηκε η ανανέωση της ομοιοεπαγγελματικής συλλογικής σύμβασης για τους όρους αμοιβής και εργασίας των βιομηχανικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων ζαχαρωδών προϊόντων όλης της χώρας.

- Advertisement -

Με τη συμφωνία ισχύουν και για το 2022 οι όροι της υφιστάμενης σύμβασης. Η σύμβαση συνυπογράφηκε από την ΠΟΕΕ, τον ΣΕΒ και τον Σύνδεσμο εργοδοτών στις βιοτεχνίες και βιομηχανίες ζαχαρωδών προϊόντων. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η υπογραφή νέας ομοιεπαγγελματικής συλλογικής σύμβασης για τους εργαζόμενους στα ζαχαροπλαστεία.
 Αναζητείστε τους όρους της τρέχουσας σύμβασης που ανανεώθηκε  για τους εργαζόμενους σε βιομηχανικές  και βιοτεχνικές  επιχειρήσεις  ζαχαρωδών προϊόντων όλης της χώρας   στον εξής σύνδεσμο:  https://www.poeet.gr/rapt/files/sse/sugar/SSE%20ZAXARWDWN%202020-2021.pdf

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα