Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nescafé: Για τους λάτρεις του κρύου καφέ έρχεται το Ice Roast

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαNescafé: Για τους λάτρεις του κρύου καφέ έρχεται το Ice Roast
spot_img

Ο νέος καφές Ice Roast έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατανάλωση με κρύο νερό ή γάλα.

Για να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που επιθυμούν να πίνουν κρύο καφέ στο σπίτι, η Nescafé λανσάρει τον Ice Roast , τον πρώτο διαλυτό καφέ της μάρκας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατανάλωση με κρύο νερό ή γάλα, πάνω από πάγο.

Σήμερα, το 15% του καφέ στον κόσμο πίνεται κρύο, με την πλειονότητα του να καταναλώνεται από νεότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα από τη Generation Z. Σύμφωνα με αυτή την τάση, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα που επιτρέπουν στους ανθρώπους να αναπαράγουν εμπειρίες κρύου καφέ τύπου café στο σπίτι.

Το Nescafé Ice Roast κυκλοφορεί στην Κίνα αυτόν τον μήνα, με το Μεξικό να ακολουθεί. Σε στενή συνεργασία με την επιχείρηση καφέ της Nestlé και τις αγορές της – οι ειδικοί στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης καφέ της Nestlé στο Orbe Ελβετίας, δημιούργησαν αυτήν την πρωτοποριακή καινοτομία από κόκκους σε φλιτζάνι.

Ξεκινώντας με 100% κόκκους καφέ Robusta, που καλλιεργούνται και παράγονται με βιώσιμο τρόπο, οι ομάδες της Nescafe προσάρμοσαν το προφίλ ψησίματος για έναν ελαφρώς καβουρδισμένο διαλυτό καφέ χωρίς σκληρές ή πικρές νότες. Βελτιστοποίησαν τη διαδικασία εκχύλισης για αναζωογονητική γεύση και καθαρή εμφάνιση στο φλιτζάνι και τελειοποίησαν τη δομή των κόκκων καφέ, ώστε να διαλύεται γρήγορα και εύκολα.

Με περισσότερα από 6.000 φλιτζάνια να πίνονται παγκοσμίως κάθε δευτερόλεπτο, η Nescafé είναι η αγαπημένη μάρκα καφέ στον κόσμο και συνεχίζει να καινοτομεί για να προσφέρει στους ανθρώπους μια μεγάλη ποικιλία από εμπειρίες καφέ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα