Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τις παγκόσμιες τάσεις στα snack

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τις παγκόσμιες τάσεις στα snack
spot_img

Την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Το διαδικτυακό περιοδικό Bakery&Snaks του ConfectioneryNews διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Webinar Healthy Snacking 2023, με θέμα, τη στροφή των καταναλωτών σε πιο φυσικά, θρεπτικά και λειτουργικά σνακ.

Στο σεμινάριο που θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου και θα έχει διάρκεια μία ώρα, θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου και θα μιλήσουν για τη συμπεριφορά των καταναλωτών, τη ζήτηση της αγοράς και τι πρέπει να κάνουν οι εταιρείες για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Το σεμινάριο έχει σκοπό να ενημερώσει, να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει ηγετικά και μη στελέχη εταιρειών τροφίμων, καθώς θα αναλύσει αυτή την «περίπλοκη» τάση και τις επιπτώσεις της.

Μεταξύ άλλων ηγετών του κλάδου θα μιλήσει και ο S. Emig γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σνακ και η Τζόαν Μπερνς της Ομοσπονδίας Τροφίμων και Ποτών της Σκωτίας.

Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα