Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

QACSFOOD

spot_img

QACSFOOD

Τα Εργαστήρια ERGANAL με μακρά παράδοση στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, ποτών και λοιπών καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων και υλικών συσκευασίας οριστικοποίησαν την συνεργασία τους με τα χημικά εργαστήρια AGENT τα οποία δραστηριοποιούνται για πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των χημικών αναλύσεων τροφίμων και ιδιαίτερα στον τομέα των υπολειμμάτων.

- Advertisement -

Με την συνεργασία αυτή τα εργαστήρια ERGANAL και AGENT, ισχυροποιούν την τεχνογνωσία τους και διευρύνουν το πεδίο των υπηρεσιών προς ιδιώτες και επιχειρήσεις τροφίμων λειτουργώντας ενωποιημένα ως QACSFOOD.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις έκτασης 1150 m² της QACSFOOD, είναι σχεδιασμένες και εξοπλισμένες σύμφωνα με σύγχρονους κανονισμούς και πρότυπα. Τα εργαστήρια πλαισιώνονται από έμπειρους επιστήμονες και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκτελούνται αναλύσεις Οργανοληπτικών δοκιμών (Sensory Lab), Mικροβιολογικές, Χημικές, Μοριακές (DNA Lab), αναλύσεις Υπολειμμάτων (Residues Lab) και αναλύσεις Συσκευασίας (Packaging Lab).

Υπηρεσίες

Για την υποστήριξη της βιομηχανίας Τροφίμων, Ποτών, Περιβάλλοντος και Συσκευασίας τα εργαστήρια QACSFOOD παρέχουν ευρύ φάσμα αναλύσεων.

Μάθετε  πως τα εργαστήρια QACSFOOD μπορούν να βοηθήσουν τις ανάγκες σας σε εργαστηριακές δοκιμές. contact@qacslab.com – (+30) 210-4171597 – www.qacsfood.com

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα