Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν μαθήματα eLearning για τον κλάδο των κρεοπωλών από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν μαθήματα eLearning για τον κλάδο των κρεοπωλών από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
spot_img

Σειρά διαδικτυακών μαθημάτων στο πλαίσιο της πλατφόρμας eLearning του ΕΕΑ, που προσφέρονται δωρεάν στα μέλη του Επιμελητηρίου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Ένωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», ετοίμασαν σειρά διαδικτυακών μαθημάτων, στο πλαίσιο της πλατφόρμας eLearning του ΕΕΑ, που προσφέρονται δωρεάν στα μέλη του Επιμελητηρίου.

Τα μέλη του ΕΕΑ μπορούν να δουν τις παρουσιάσεις όποτε το επιθυμούν και όσες φορές θέλουν.

Εισηγήτρια σε όλα τα βίντεο είναι η κ. Μαρία Δαουτάκου.

Τα διαθέσιμα μαθήματα έχουν ως εξής:

  1. Υγιεινή και Ασφάλεια των τροφίμων στα κρεοπωλεία
  2. Διαδικασίες αδειοδοτήσεων και προ-απαιτούμενα δικαιολογητικά
  3. Τήρηση εγγράφων για την σωστή λειτουργία των κρεοπωλείων
  4. Μελέτη HACCP

Τα βίντεο βρίσκονται αναρτημένα στην πλατφόρμα eLearning του Ε.Ε.Α. που λειτουργεί στην διεύθυνση services.eea.gr/el/normal/home. Τα μέλη μπορούν να συνδεθούν με τους κωδικούς τους στο Ε.Ε.Α..

Όλα τα μέλη του Ε.Ε.Α. έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα της Πλατφόρμας eLearning του Επιμελητηρίου.

Πηγή: Meat news

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο