Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ αποκάλυψε σημαντική σύνδεση της κακής στοματικής υγείας με υψηλότερες περιπτώσεις ημικρανιών, και πόνων στην κοιλιά και στο σώμα στις γυναίκες
Η είδηση είναι πως ένα εργαλείο – λύση για την ενημέρωση της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας Ασφάλειας Τροφίμων δημιουργήθηκε, δοκιμάστηκε και είναι εδώ για τους αναγνώστες του cibum, σε προνομιακή! Πρόκειται για την Πλατφόρμα LICI by tami της TÜV AUSTRIA Hellas.
Η ζύμωση με επιλεγμένα βακτηριακά στελέχη μπορεί να μειώσει τις δυσάρεστες γεύσεις και να υποβαθμίσει τα αντιθρεπτικά συστατικά σύμφωνα με επιστημονική ανασκόπηση
Επιστημονική ανασκόπηση, διερευνά την ικανότητα του Listeria monocytogenes να επιβιώνει σε σκληρές συνθήκες και να προκαλεί ασθένεια με υψηλά ποσοστά θνησιμότητας
Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.