Το στερεό υπόλειμμα που αντιπροσωπεύει το 20-35% του βάρους των φρέσκων μήλων, αναμίχθηκε με αλεύρι σίτου με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η θρεπτική αξία στο προζύμι
Τα πλαστικά, μέρος της σύγχρονης ζωής, είναι χρήσιμα, αλλά μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πρόκληση για το περιβάλλον και μπορεί επίσης να αποτελέσουν πρόβλημα υγείας
Η πιθανή χρήση των ειδών Salicornia και Sarcocornia ως φυτικής πηγής για ανθρώπινη κατανάλωση θεωρείται πολλά υποσχόμενη, δεδομένης της υψηλής διατροφικής τους αξίας σε φυσικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία
Η χρήση oleogel ή ελαιογέλης, έχει τραβήξει πρόσφατα την προσοχή της βιομηχανίας τροφίμων ως μια νέα εναλλακτική τεχνολογία που μετατρέπει φυσικά το υγρό λάδι...
Οι νανοΐνες λιγνοκυτταρίνης (LCNF) που προέρχονται από γεωργικά απόβλητα ντομάτας, πιπεριάς και μελιτζάνας αποδείχθηκαν κατάλληλη ενίσχυση των μεμβρανών PVA, βελτιώνοντας πολλές ιδιότητες τους
Τα ευρήματα της επιστημονικής μελέτης θα επιτρέψουν στους κατασκευαστές να προσδιορίσουν εάν οι χυμοί τους περιέχουν A. suci, το οποίο οδηγεί σε αλλοίωση
Η καταπολέμηση της μόλυνσης απαιτεί πολλή ενέργεια και οι αποθήκες λίπους είναι τεράστιες ενεργειακές αποθήκες, οι οποίες παρέχουν το καύσιμο για τα βλαστοκύτταρα του αίματος προκειμένου να ενισχύσουν την ανοσολογική απόκριση
Το ανθρώπινο λάθος και η μεροληψία, μειώνονται εάν υπάρχουν αυστηρά πρωτόκολλα ποιοτικού ελέγχου - για το σχεδιασμό του χώρου εργασίας, την υγιεινή, τη ροή εργασίας, τη συλλογή δεδομένων και τις αναλύσεις.
Γενικά οι άνθρωποι τείνουν να αντιστέκονται στην αλλαγή, παραμένουν δύσπιστοι για άγνωστα προϊόντα και τεχνολογίες και αποφεύγουν νέους τρόπους εργασίας